«Μικρές Κυρίες» στο «Στέκι του Παιδιού» Φιλοθέης – Ψυχικού
Πολιτισμός

«Μικρές Κυρίες» στο «Στέκι του Παιδιού» Φιλοθέης – Ψυχικού

Το αριστούργημα της παγκόσμιας παιδικής λογοτεχνίας «Μικρές Κυρίες» παρουσιάζεται την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 στο «Στέκι του Παιδιού» του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, από τις 12:00 έως τις  13:15, στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού.

Πρόκειται για τη θεατρική μεταφορά του μυθιστορήματος της Λουΐζα Μέι Άλκοτ, «Little Women», που έχει αγαπηθεί από γενιές νεαρών αναγνωστών και εξακολουθεί να συναρπάζει και σήμερα, χάρη στην ξεχωριστή ατμόσφαιρα της οικογενειακής θαλπωρής που αποπνέει και τα θετικά μηνύματα που αγγίζουν τις καρδιές όλων.

Η Θεατρική ομάδα «Αρτ – ποιείο», μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις «Ο Ταξιδευτής» [Μικρός Πρίγκιπας] και «Βασιλιάς Κλόουν», παρουσιάζει  στο «Στέκι του Παιδιού» μια χριστουγεννιάτικη περιπέτεια, για παιδιά από 4 χρόνων και πάνω, γεμάτη χρώμα, τρυφερότητα, ευαισθησία και την αθωότητα των παιδικών μας χρόνων, σε σκηνοθεσία Αθανασίας Καλογιάννη.

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στον χρόνο, με την τρυφερή ιστορία ζωής τεσσάρων νεαρών κοριτσιών, του φίλου τους Λόρι και της στοργικής τους μητέρας, λίγο πριν την ημέρα των Χριστουγέννων. Ένας ύμνος, στην αξία της οικογένειας, της αγάπης και της φιλίας που προωθεί αξίες, όπως η δικαιοσύνη, η αλληλοβοήθεια, η πίστη στο όνειρο και η επίτευξη κάθε στόχου.

Παίζουν: Κορίνα Αλεξανδρίδου, Γιώργος Μπανταδάκης, Ευγενία Βησσαρίου, Γιώτα Βερούχη, Ερμιόνη Κυριαζή, Μαριέττα Βασιλάκη.

Εισιτήριο: 6 ευρώ. Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο [email protected]

Υπεύθυνος Προγράμματος το «Στέκι του Παιδιού»: Πάνος Μιχαλάκος, πληροφορίες: 6945 297974.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet