Ο «άγνωστος» θεατρικός Καζαντζάκης στη Μορφωτική & Πολιτιστική Λέσχη Φιλοθέης
Πολιτισμός

Ο «άγνωστος» θεατρικός Καζαντζάκης στη Μορφωτική & Πολιτιστική Λέσχη Φιλοθέης

Παρουσίαση της πλούσιας θεατρικής παρακαταθήκης ενός από τους σημαντικότερους σύγχρονους έλληνες λογοτέχνες του Νίκου Καζαντζάκη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 στις 19:30 στη Μορφωτική & Πολιτιστική Λέσχη Φιλοθέης (Βασ. Γεωργίου Β11, Φιλοθέη. τηλ. 210 6745284).

Ο «άγνωστος» θεατρικός Καζαντζάκης θα παρουσιαστεί από τη θεατρολόγο και πολίτη του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού Ελένη Δουνδουλάκη, η οποία με τον «ζωντανό» και εκφραστικό της λόγο, θα παρουσιάσει το άγνωστο θεατρικό έργο του.

Ο Νίκος Καζαντζάκης ασχολήθηκε με τα περισσότερα λογοτεχνικά είδη και υπήρξε ένας πνευματικός άνθρωπος με οικουμενικό χαρακτήρα που ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας του και με το έργο του επηρέασε τις τέχνες του θεάματος, καθώς έργα του έχουν μεταφερθεί στη θεατρική σκηνή, αλλά και τη μεγάλη οθόνη.

Η παρουσίαση θα πλαισιωθεί με κρητική μουσική από το συγκρότημα «Αντάμαν». Ούτι, λύρα, κανονάκι, νέι, βιολοντσέλο, κρουστά και τραγούδι από έξι νέους μουσικούς που αντάμωσαν χάρη στην αγάπη και το μεράκι τους για την παραδοσιακή μουσική.

Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με μικρό κέρασμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet