Το μαγικό δένδρο των ευχών… φυτρώνει στο Αθλητικό Κέντρο Ν. Ψυχικού
Κοινωνία

Το μαγικό δένδρο των ευχών… φυτρώνει στο Αθλητικό Κέντρο Ν. Ψυχικού

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 παιδιά 3 – 7 ετών θα βρεθούν σ΄ ένα παραμυθένιο σκηνικό με όμορφα κοστούμια, χορό, τραγούδι και εφέ (φώτα και τεχνητό χιόνι), θα αισθανθούν τη μαγεία των Χριστουγέννων και θα πάρουν σημαντικά μηνύματα ζωής.

«Το Μαγικό Δένδρο των Ευχών» φέτος τα Χριστούγεννα χάνει τη μαγεία του και ο Άγιος Βασίλης καλεί τον Φλιξ Φλουξ, το μικρό ξωτικό, να βρει τη λύση. Το μικρό ξωτικό Φλιξ Φλουξ, η Νεράιδα του Χιονιού και ο Αϊ Βασίλης βοηθούν το Μαγικό Δένδρο να ξαναβρεί τις δυνάμεις του για να μπορέσουν τα παιδιά να πάρουν δώρα τα Χριστούγεννα. Με τη βοήθεια των μικρών μας θεατών, ο Φλιξ Φλουξ θα καταφέρει να καλέσει την Νεράιδα του Χιονιού και μέσα από θεατρικό παιχνίδι και αστείες δράσεις, το δέντρο ξαναβρίσκει τις μαγικές του ιδιότητες!

Στη χριστουγεννιάτικη παράσταση με την ομάδα «Νόνη», το μήνυμα για τα παιδιά είναι πως δεν έχουν αξία τα υλικά αγαθά άλλα να έχουμε αγάπη μέσα στην καρδιά!

Θα παρουσιαστεί στις 12 το μεσημέρι στο Αθλητικό Κέντρο Ν. Ψυχικού (αίθουσα Θεάτρου / κτήριο Πολλαπλών Χρήσεων, Ρήγα Φεραίου & Μπουμπουλίνας, τηλ. 210 6728043).

Είσοδος 5 ευρώ. Απαραίτητη η κράτηση θέσης αποστέλλωντας μήνυμα στο e-mail: [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet