Συναυλία νέων μουσικών στο Ψυχικό
Πολιτισμός

Συναυλία νέων μουσικών στο Ψυχικό

Ο μουσικός πολιτιστικός σύλλογος Ψυχικού «Η Ευτέρπη» παρουσιάζει νέους ταλαντούχους μουσικούς την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016, στο Θέατρο του Αρσακείου Σχολείου, στο Ψυχικό.

Πρόσκληση σε συναυλία νέων μουσικώνΣτη φετινή συναυλία, όπως κάθε χρόνο, θα λάβουν μέρος νέοι, επιλεγμένοι για την πρόοδο και την αγάπη τους για τη μουσική. Στην εκδήλωση συμμετέχει επίσης η Ορχήστρα Νέων Ψυχικού, η οποία στο φινάλε της συναυλίας θα συνοδεύσει τελειόφοιτους και διπλωματούχους νέους μουσικούς.

Ο Σύλλογος «Η Ευτέρπη» έχει τις ρίζες της στη μακρόχρονη συνεργασία μιας ομάδας, νέων μουσικών, με τη Μεικτή Χορωδία του Δήμου Ψυχικού και είναι ένας σύλλογος με πλούσια πολιτιστική προσφορά στον Δήμο. Ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2008 με σκοπό την καλλιέργεια της μουσικής ιδιαίτερα μεταξύ των νέων. Στα επτά χρόνια λειτουργίας του έχει οργανώσει πολυάριθμες συναυλίες εορταστικού και επιμορφωτικού χαρακτήρα που σύμφωνα με τις απόψεις διακεκριμένων μουσικών, αναβαθμίζουν την πόλη και αποτελούν μια ουσιαστική προσφορά στους δημότες και όχι μόνον.

Καλλιτεχνικός υπεύθυνος: Τάσος Ξηράκης

Πότε: 20:00
Πού: Θέατρο Αρσακείου Σχολείου, Αρσάκη 1, Ψυχικό, τηλ.: 210 6755107.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet