«Hansel & Gretel» και «Plaza Hotel» για παιδιά από 7 έως 14 ετών
Πολιτισμός

«Hansel & Gretel» και «Plaza Hotel» για παιδιά από 7 έως 14 ετών

Δύο όμορφες παραστάσεις για παιδιά 7-14 ετών πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην αίθουσα θεάτρου, στο κτήριο πολλαπλών χρήσεων (Ρήγα Φεραίου & Μπουμπουλίνας – Ν. Ψυχικό) τη Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, από το «English Theatre Club».

Η πρώτη παράσταση θα πραγματοποιηθεί από τις 12:00 έως τις 13:00 και αφορά στο κλασικό παραμύθι του Hans Christian Andersen, «Hansel & Gretel», με χορό, τραγούδι και ρόλους για τα παιδιά 4-7 ετών!

Οι ηθοποιοί, με επικεφαλής την Anne – Marie O’ Sullivan, με πολύ εύκολο αγγλικό λεξιλόγιο. συνοδεύουν τους ρόλους τους από μεγάλες κούκλες/puppets. Οι μικροί θεατές θα… περπατήσουν με τον Χανς και την Γκρέτελ στο δάσος, και θα βρουν μαζί τους το λαχταριστό καραμελόσπιτο και την πονηρή μάγισσα.

Η δεύτερη παράσταση θα πραγματοποιηθεί από τις 16:00 έως τις 17:00 κι αφορά στο περίφημο θεατρικό έργο του Neil Simon, «Plaza Hotel», βασισμένο στην ιδέα της ευφυέστατης κωμωδίας, «Visitors from Forest Hills», σε διασκευή Tessa Clark για τα παιδιά 7-14 ετών!

Οι διαφορές αντιλήψεων μεταξύ γονιών και παιδιών και οι αληθινές αξίες της ζωής σε μια σάτιρα της σύγχρονης κοινωνίας από τον σπουδαίο Αμερικανό συγγραφέα Neil Simon.

Εισιτήριο για κάθε παράσταση: 5€. Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο [email protected]

Το «English Theatre Club» είναι αγγλόφωνο παιδικό θέατρο που εφαρμόζει τη διαδραστική μέθοδο (interactive theatre). Ανεβάζει έργα για τους μαθητές σχολείων (Δημοτικό και Γυμνάσιο) και φροντιστηρίων, και για το αγγλόφωνο κοινό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet