Απολογισμός δημοτικής Αρχής Φιλοθέης – Ψυχικού τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου
Πολιτική

Απολογισμός δημοτικής Αρχής Φιλοθέης – Ψυχικού τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου

Απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής Αρχής Φιλοθέης – Ψυχικού θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 στις 18:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου – Λυκείου Ψυχικού (Ροΐδη και Θεοτόκη, Ψυχικό).

Κάθε χρόνο γίνεται ο Απολογισμός Πεπραγμένων της δημοτικής αρχής σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 217 του Ν. 3463/2006, σε ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σε ό,τι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης.

Μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης της 15ης δημόσιας συνεδρίασης είναι ο «Απολογισμός Πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής 2017» (Αρχείο Πρόσκλησης), με ομιλίες από τον δήμαρχο, τους αντιδημάρχους, την πρόεδρο του ΟΚΑΠΑ και την αντιπρόεδρο της ΔΗΚΕΦΙΨ.

Κατά την ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τοποθετούνται όλες οι δημοτικές παρατάξεις και μπορούν να πάρουν τον λόγο τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τα μέλη των συμβουλίων των δημοτικών και τοπικών διαμερισμάτων. Κάθε φορέας, δημότης, κάτοικος ή φορολογούμενος από τον Δήμο έχει δικαίωμα να διατυπώσει παρατηρήσεις σχετικές με τον απολογισμό στη συνεδρίαση αυτή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet