Π. Ξυριδάκης: Όσο σκληρά κι αν δοκιμαζόμαστε, μπορούμε να βρούμε τη λύτρωση
Πολιτική

Π. Ξυριδάκης: Όσο σκληρά κι αν δοκιμαζόμαστε, μπορούμε να βρούμε τη λύτρωση

Μήνυμα για την εορτή του Πάσχα απευθύνει στους δημότες και κατοίκους του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού ο δήμαρχος Παντελής Ξυριδάκης, στο οποίο κι αναφέρει τα εξής:

Οι Άγιες Ημέρες του Πάσχα ήρθαν για να φέρουν το μήνυμα της ελπίδας που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας και την πίστη σε ένα καλύτερο μέλλον.

Η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, που ενσωματώνει τα ύψιστα νοήματα της Ορθόδοξης πίστης, μας διδάσκει το μεγαλείο της ανιδιοτέλειας, τη δύναμη της αληθινής αγάπης, που μπορεί να νικήσει ακόμη και τον θάνατο.

Το άσβεστο αυτό Φως της Ανάστασης ας γίνει η πυξίδα για να βρούμε ταχύτερα τον δρόμο μας στην έξοδο από την πολύπλευρη κρίση που βιώνει η πατρίδα μας. Για να αντέξουμε τα Πάθη και να υπερβούμε τα εμπόδια, ενώνοντας τις δυνάμεις και τις καρδιές μας.

Μας διδάσκει ότι όσο σκληρά κι αν δοκιμαζόμαστε, μπορούμε να βρούμε τη λύτρωση, με οδηγό την αλληλεγγύη, την πίστη, την ανθρωπιά.

Εύχομαι να γιορτάσουμε και φέτος με υγεία, με χαρά, με αισιοδοξία, με το βλέμμα στραμμένο σε όσους αγαπάμε, αλλά και σε όσους μας χρειάζονται.

Καλό Πάσχα

Παντελής Ξυριδάκης
Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet