Άλλη μια νίκη για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΚ Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Άλλη μια νίκη για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΚ Χαλανδρίου

Με μια μέτρια  εμφάνιση έφθασε στη νίκη η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου (ΠΑΚ) Χαλανδρίου, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, του Α΄ ομίλου, του Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, που εκτός έδρας αντιμετώπισε την ομάδα της Α.Ε Αγίας Παρασκευής.

Οι φίλοι του αθηναϊκού βόλεϊ, που βρέθηκαν τη Δευτέρα  26 Ιανουαρίου 2015 στις 21:45, στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της Αγίας Παρασκευής παρακολούθησαν ένα αμφίρροπο παιχνίδι, που λόγω του έντονου βαθμολογικού χαρακτήρα, δεν δημιούργησε τις προϋποθέσεις διεξαγωγής ενός καλού και ποιοτικού αγώνα.

Η μέτρια απόδοση της ομάδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού, ανέκοψε το σερί των καλών εμφανίσεων της, χάρη όμως στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά της αντοχής και της διάρκειας που έδειξε, έφθασε δίκαια στη νίκη και στην κατάκτηση των δύο πολύτιμων βαθμών, που σίγουρα θα φανούν καθοριστικοί στην εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Παρά την κακή της βραδιά, η ομάδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου κατάφερε και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και αργά αλλά σταθερά χτίζει μια μικρή διαφορά ασφαλείας και διαρκώς ελπίζει σε μια καλλίτερη πορεία στο Πρωτάθλημα.

Το tie break έκρινε τον νικητή του αγώνα με σκορ 2-3 σετ (22-25, 25-15, 28-26, 25-27, 04-15).

Σε κάθε περίπτωση η ομάδα του Χαλανδρίου θα πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένη και προσηλωμένη στο δόγμα της, ότι, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΑΚ Χαλανδρίου, «αγώνα με αγώνα κερδίζεται ο στόχος» και ότι «με τη συμμετοχή όλων των Αθλητριών στις προπονήσεις μπορεί να διατηρήσει το αξιόμαχό της για να ανταποκριθεί με επιτυχία και στα υπολειπόμενα ντέρμπι που την περιμένουν».

Ένα μεγάλο μπράβο δίνει η διοίκηση του ΠΑΚ στα κορίτσια της ομάδας και τον προπονητή και όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της «συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».

«Οφείλουμε να συγχαρούμε τις αθλήτριες της ομάδας της Α.Ε. Αγίας ΠΑρασκευής και να εκφράσουμε τα εύλογα παράπονα μας στους υπεύθυνους του Σωματείου για την ώρα έναρξης του αγώνα (22:10) και για τις επανειλημμένες εμπλοκές του ηλεκτρονικού πίνακα, γεγονός που δεν συνέβη ούτε μια φορά στον αγώνα του ποδοσφαίρου σάλας που προηγήθηκε» αναφέρεται στην ανακοίνωση της διοίκησης του ΠΑΚ.

Μέτρια και με κακές στιγμές ήταν η διαιτησία, των κ.κ. Νικολάου Μόσχου, Αλέξανδρου Χρηστίδη και Σοφίας Καρατζολίδου.

Α.Ε. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Σωτήρης Αμαριανάκης, Σ. Τσέρτος): Ε. Μιχαλάκη, Α. Θεολόγου, Ε. Λαλιώτη, Κ. Θωμαΐδου, Α. Χρησίμου, Σ. Δρούγκα, Δ. Θανοπούλου, Δ. Συμεωνίδη, Ο. Ραχούτη (λ), Α. Κόλλια, Α. Παυλοπούλου, Μ. Καλατζϊεβα.

ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Κώστας Λεβαντής): Κατερίνα Μαυρίδη, Λιλή Φουσίανη (λ), Πέρσα Σακελλαρίδη, Μαριάννα Λιαρούτσου, Μυρτώ Καλλιπολίτη, Μαρία Τζεμπετζή, Παναγιώτα Καραγιαννίδου, Ακριβή Μανριώτη, Κατερίνα Τράκα-Ζαρκάδη, Ζωή Φιλιπποπούλου, Δ. Πέρρα (λ), Νάντια Ιμπραχήμ-Άλλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet