«Έλαμψε» το 2ο In Pool TRIathlon του Δήμου Χαλανδρίου
Αθλητισμός

«Έλαμψε» το 2ο In Pool TRIathlon του Δήμου Χαλανδρίου

Μεγάλες αθλητικές στιγμές έζησε το Χαλάνδρι το Σαββατοκύριακο 10-11 Φεβρουαρίου, με το «2ο In Pool TRIathlon Chalandri 2024» που διοργάνωσε ο Δήμος Χαλανδρίου, σε συνεργασία με την TRIMORE Sport Events, υπό την αιγίδα της Τριαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΤΟΕ).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αγωνίστηκαν 180 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Μεταξύ τους, δεκάδες ενήλικες, παιδιά αλλά και άτομα με αναπηρία, που ήρθαν για πρώτη φορά σε επαφή με το άθλημα. Οι αγώνες, που περιλάμβαναν κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο, πραγματοποιήθηκαν και φέτος στο ανακαινισμένο αθλητικό κέντρο «Νίκος Πέρκιζας», το οποίο μετατράπηκε στο μοναδικό στην Ελλάδα τεχνητό τερέν τρίαθλου. Μάλιστα, πρόκειται για τη μοναδική διοργάνωση τρίαθλου στην Ελλάδα που πραγματοποιείται κατά τη χειμερινή περίοδο και μακριά από θάλασσα ή λίμνη.

Στο βάθρο των μεταλλίων ανέβηκαν οι Νέλλυ Δελιάλη, Ύβόννη Πέννα και Ελισάβετ Δήμου, για τις γυναίκες, και οι Γρηγόρης Σουβατζόγλου, Ορέστης Χαραχούσης και Στέφανος Ραφτόπουλος, για τους άντρες. Επίσης, βραβεύθηκαν για τη συμμετοχή τους για πρώτη φορά σε αγώνες Τριάθλου οι Χρήστος Γιαννακόπουλος και Ελισάβετ Δήμου.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ακόμα πλήθος παράλληλων δράσεων για παιδιά, τα οποία απόλαυσαν Kids Aqua Games, Kids Aqua Yoga από την Αριάδνη Οικονομίδη (Yoga Instructor), ποδηλατική βραδυπορία, σκυταλοδρομίες κολύμβησης καθώς και το Swim Together.

«Είμαστε περήφανοι γιατί το Χαλάνδρι διοργάνωσε με επιτυχία ακόμα μία μεγάλη αθλητική διοργάνωση, σε άρτιες και ασφαλείς αθλητικές εγκαταστάσεις, για τις οποίες έχουν επενδυθεί πάνω από 5.000.000 ευρώ τα τελευταία χρόνια», δήλωσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, συμπληρώνοντας: «Είμαστε χαρούμενοι που ο αγώνας του τρίαθλου έγινε πλέον θεσμός, με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία, και συγκαταλέγεται στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της πόλης, που δίνουν τη δυνατότητα σε μεγάλους και μικρούς να έρθουν σε επαφή με τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα».

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αλέξης Μαυραγάνης επισήμανε ότι «ο Δήμος Χαλανδρίου απέδειξε και πάλι ότι μπορεί να διοργανώσει μεγάλα αθλητικά ραντεβού και να καινοτομεί, όπως έκανε με τη διαμόρφωση του αθλητικού κέντρου “Ν. Πέρκιζας” στο μόνο στην Ελλάδα τεχνητό τερέν τρίαθλου. Είναι πολύ σημαντικό ότι και τον φετινό αγώνα τον αγκάλιασαν οι πολίτες. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές και τους εργαζομένους που συνέβαλλαν στη μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet