Ήττα –  αποκλεισμός στην Ερυθραία για τους Νέους του Απόλλωνα
Αθλητισμός

Ήττα – αποκλεισμός στην Ερυθραία για τους Νέους του Απόλλωνα

Την πίκρα του αποκλεισμού γνώρισαν οι Νέοι, με την εκτός έδρας ήττα από τον Πανερυθραϊκό. «Συνεχίζουμε την προσπάθεια», δηλώνει ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Γουρδουμπάς, στην ιστοσελίδα του Συλλόγου, όπου επίσης αναφέρονται τα εξής:

Δυστυχώς ο Απόλλων κατάφερε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να τερματίσει στην 7η θέση ενός ομίλου με 12 ομάδες, απ΄ όπου περνούσαν οι 6 πρώτες! Είναι, σίγουρα, η χειρότερη θέση που έχει καταλάβει η ομάδα μας στη σύγχρονη ιστορία της.

Στον «τελικό» της Ερυθραίας, όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα θα πίστευαν στο α΄ μέρος ότι η ισοπαλία βόλευε και τις δύο ομάδες, με την μπάλα να παίζεται την περισσότερη ώρα στον χώρο του κέντρου. Από μία κλασική ευκαιρία για κάθε ομάδα: από τη μία ο Καραούζας, έπειτα από σέντρα από δεξιά βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση με την κεφαλιά του να περνάει ξυστά από τη ρίζα του αριστερού δοκαριού, ενώ από την άλλη ο Καλλιαμπάκος ενήργησε σωστά όταν ο φορ του Πανερυθραϊκού βρέθηκε στην περιοχή μας και επιχείρησε να τον κερδίσει από πλάγια θέση.

Με το 0-0 να αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Το β΄ μέρος κυλούσε στο ίδιο μοτίβο ως το 48΄. Ηταν η στιγμή που η ομάδα της Ερυθραίας κέρδισε φάουλ λίγα μέτρα πάνω από τη γραμμή της σέντρας. Στο γέμισμα που επιχειρήθηκε, ο Καλλιαμπάκος (που είναι από τα παιδιά που έχουν ξεχωρίσει με την απόδοσή τους καθ΄ όλη τη διάρκεια του τουρνουά), πήδηξε χωρίς αντίπαλο, αλλά δεν εκτίμησε σωστά την πορεία της μπάλας, που πέρασε πάνω από τα χέρια του και κατέληξε αργά και βασανιστικά στα δίχτυα της ομάδας μας.

Από εκείνο το λεπτό και μετά πιέσαμε για την ισοφάριση, χάνοντας κάποιες σημαντικές ευκαιρίες με τον Κέφη και μεγαλύτερη όλων το δοκάρι του Αλεξανδράκη από πλάγια θέση, καθώς και το σουτ άουτ του Γκάνια στη συνέχεια αυτής της φάσης. Με το σφύριγμα της λήξης, ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της φετινής χρονιάς, είχε χαθεί…

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Αρτσάνος, Χρηστάκης, Κούκος, Θεοδωρακόπουλος (70′ Κούρος), Καραούζας Παντ. (50′ Κρόι), Συγγρός Β. (66′ Κέφης), Γκάνιας, Καραούζας Παν., Κανέλλος (60′ Αλεξανδράκης).

Δηλώσεις Γιάννη Γουρδουμπά

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο κόουτς της ομάδας, Γιάννης Γουρδουμπάς, έκανε την εξής δήλωση:

«Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι… Το να τερματίζεις 7ος στον όμιλο δεν είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από ομάδες Παίδων ή Νέων της ακαδημίας μας, είναι μια μαύρη πρωτιά για την οποία αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Καταφέραμε και χάσαμε βαθμούς σε παιχνίδια που ελέγχαμε πλήρως, δεχόμενοι γκολ με αστείους τρόπους. Χάσαμε την πρόκριση έχοντας την καλύτερη άμυνα στον όμιλο, με 5 από τα 7 γκολ που δεχθήκαμε να προέρχονται από στημένες φάσεις!

Το τουρνουά συνεχίζεται, έχουμε ακόμα ένα γύρο με τις λιγότερες δυνατές ομάδες, στον οποίο καλούμαστε να αποδείξουμε ότι αδικήσαμε τους εαυτούς στη πρώτη φάση της διοργάνωσης. Επίσης, πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια βελτίωσης, ώστε με τη νέα σεζόν κάποια από αυτά τα παιδιά να μπορέσουν να ενσωματωθούν στην ανδρική ομάδα. Αν χρησιμοποιήσουμε σωστά την αποτυχία, ο δρόμος για την επιτυχία θα είναι πιο πιθανός».

Respect Cup

Η δεύτερη ομάδα των Νέων γνώρισε την ήττα από την πρωτοπόρο και πολύ καλή ομάδα των επιλέκτων με 3-0, σκορ το οποίο διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος, Νικολόπουλος, Δημάκης, Αλεξανδράκης, Μητρόπουλος, Γεωργούτσος, Κουβαρδάς, Μαρινάγης, Κουτσούκος, Καραχάλιος, Σαράντος, Τσίτουρας.

Soccerlink

Πολύ κακή εμφάνιση από τους Έφηβους, που κράταγαν πολύ μπάλα και μοιραία επήλθε η ήττα με 3-0 από το Diego Armando.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κυριαζής, Χατζής, Σαντοριναίος, Κρητικάκης, Γεωργίου, Κολυβέρης, Ρήγος, Γέμελος, Παπακωνσταντής, Βήχος, Μεντί, Δαφαλιάς, Στούνος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet