Ήττες για έφηβους και παίδες του ΑΟΚ Χαλανδρίου από τον Γ.Σ. Βριλησσίων
Αθλητισμός

Ήττες για έφηβους και παίδες του ΑΟΚ Χαλανδρίου από τον Γ.Σ. Βριλησσίων

‘Ηττα από τον Γ.Σ. Βριλησσίων με 76-46, αλλά με πολλά “μπράβο” για την ομάδα εφήβων του ΑΟΚ Χαλανδρίου στην 11η αγωνιστική, του 7ου ομίλου του πρωταθλήματος ΕΣΚΑ Εφήβων.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Συλλόγου, οι έφηβοι έκαναν μια εξαιρετική εμφάνιση. Παρά το γεγονός ότι έπαιξαν 6 εναντίον 12, κατάφεραν, με το πάθος, τη μαχητικότητα και την ομαδικότητά τους, να προβληματίσουν την πληρέστερη και πρώτη ομάδα του ομίλου και να αναγκάσει τους παίκτες της να πρεσάρουν από το 3ο λεπτό του αγώνα μέχρι τη λήξη (εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική τους υπεροχή) και να κάνει περισσότερα ομαδικά και ατομικά φάουλ από την ομάδα του Χαλανδρίου.

“Αυτή η ομάδα, παρά την ήττα 46-76, αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για την προσπάθειά της για το ένα ακόμη καλάθι, για τη μια ακόμη καλή άμυνα, κι ας χάνουμε με διαφορά. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή τους για την εμφάνιση”, αναφέρει ο Σύλλογος.

ΑΟΚ Χαλάνδρι (Παπαδημητρίου): Γεωργιάδης Αλ. 12, Κουρεμένος Ι., Καραμπέτσος Θ. 6, Δημάδης Δ. 13 (2), Καζάκος Σ. 5(1), Λουκαΐδης Κ. 10.

Σημειώνεται ότι ήττα από την αντίστοιχη ομάδα του Γ.Σ. Βριλησσίων υπέστησαν και οι Παίδες του ΑΟΚ, με 90-31, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου του πρωταθλήματος ΕΣΚΑ Παίδων.

ΑΟΚ Χαλάνδρι (Παπαδημητρίου): Λαμπίρης, Τσιπλαντώνης 8, Γουλιδάκης, Κουτσούκος 9, Κούτρας, Μπορίτσι, Λυντέρης 10, Λεμονίδης, Βασιλάκης 9, Γεωργίου, Παπαιωάννου, Μπιτρέμης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet