Α.Ο. Παλλήνης – Γ.Σ. Χαλανδρίου 1-3
Αθλητισμός

Α.Ο. Παλλήνης – Γ.Σ. Χαλανδρίου 1-3

Την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014 διεξήχθη ο πρώτος αγώνας της σειράς του τελικού play-off βόλεϊ (θέσεις 1-2) για τον 1ο όμιλο της Β΄ Εθνικής Γυναικών- Τοπικό περιφερειακό πρωτάθλημα με τον Γ.Σ. Χαλανδρίου να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Α.Ο. Παλλήνης. Μετά από έναν αγώνα που κράτησε σε αγωνία μέχρι τέλους τους φιλάθλους που είχαν κατακλύσει το νέο κλειστό Κάντζας-Παλλήνης, ο Γ.Σ. Χαλανδρίου κατάφερε να κερδίσει με 1-3 (24-26, 25-14, 24-26, 22-25) σετ. Ο αγώνας απ΄ τους πρώτους πόντους ήταν ντέρμπι με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ, ενώ το ελαφρύ προβάδισμα στο σκορ με 10-13 της φιλοξενούμενης ομάδας, φάνηκε αρκετά εύθραυστο με τον Α.Ο. Παλλήνης να το γυρίζει πολύ γρήγορα σε 14-13. Έτσι συνέχισαν οι δύο ομάδες μέχρι το τέλος του σετ, όπου η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε με 23-24, εντούτοις όμως ο Γ.Σ. Χαλανδρίου βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσει τον αγώνα. Στο δεύτερο σετ, ο Α.Ο. Παλλήνης μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και παρά τις προσπάθειες της φιλοξενούμενης ομάδας, δεν έδωσε περιθώρια αμφισβήτησης και πήρε άνετα το σετ.

Στο τρίτο σετ, ο Γ.Σ. Χαλανδρίου μπήκε πολύ πιο δυναμικά και με όπλο το σερβίς, απορρύθμισε την αμυντική λειτουργία της γηπεδούχου ομάδας και έφτασε να προηγείται με το εμφατικό 7-20. Και ενώ όλα έδειχναν ότι θα επικρατούσε εξίσου εύκολα όπως ο Α.Ο. Παλλήνης στο δεύτερο σετ, η γηπεδούχος ομάδα πέρασε στην αντεπίθεση και με πολύ καλό σερβίς και αρκετούς άσους κατάφερε να προηγηθεί με 23-23. Εκεί ο Γ.Σ. Χαλανδρίου έδειξε χαρακτήρα και παρά το γεγονός ότι ο Α.Ο. Παλλήνης έπαιρνε συνεχή ώθηση απ΄ το κοινό του, οι αθλήτριές του βρήκαν ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουν, χωρίς να πτοούνται και από ορισμένες φάσεις που δε τους βγήκαν. Και το τέταρτο σετ ήταν ντέρμπι. Ο Α.Ο. Παλλήνης πίεσε απ΄ την αρχή του σετ και προηγήθηκε με 7-0, βγάζοντας άμυνες και τελειώνοντας εύκολα μπάλες. Ο Γ.Σ. Χαλανδρίου κατάφερε να φέρει κάπως στα ίσα τον αγώνα, μειώνοντας σε 7-6. Ο αγώνας πήγε στη συνέχεια πόντο-πόντο, με τον Α.Ο. Παλλήνης να παίρνει προβάδισμα με 18-13 και το Γ.Σ. Χαλανδρίου να καταφέρει να γυρίσει ξανά τον αγώνα με 19-20. Στις τελευταίες φάσεις, ο Γ.Σ. Χαλανδρίου φάνηκε να έχει πιο καθαρό μυαλό, πήρε κρίσιμους άσους, πίεσε επιθετικά και κατάφερε τελικά να φύγει νικητής απ΄ το κλειστό της Παλλήνης. Η σειρά του τελικού των play-off μεταφέρεται πλέον για τη Δευτέρα 5 Μαΐου 2014, στο κλειστό του Δ.Γ. Χαλανδρίου «Ν. Πέρκιζας», με τον Α.Ο. Παλλήνης να εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα στις νίκες με 2-1.

Α.Ο. Παλλήνης (Ξεροβάσιλας): 8. Μπιτσάκου, 10. Βερνάδου, 2. Πολίτη Στ. (αρχηγός), 7. Καλαϊτζίεβα, 17. Γρίσπου, 3. Ντάρδη, 5. Γιαννούλη (λίμπερο) (6. Πολίτη Σ., 12. Στάθη, 11. Κούρτη)/(Μπάγια (λίμπερο), 1. Λαλιώτη).

Γ.Σ. Χαλανδρίου (Νικολογιάννης): 16. Μαγκανάρη, 10. Δέδε, 5. Σαλούστρου, 15. Τσαρακλή, 14. Καραχάλιου, 13. Σταθοπούλου, 4. Τσουμή (λίμπερο) (2. Γκιαούρη (λίμπερο), 3. Γκόγκου (αρχηγός), 9. Βουτσαρά, 12. Κουλουμέντα, 17. Βλαχοπούλου).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet