Για τους αθλητικούς χώρους ενημέρωσε η διοίκηση Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Για τους αθλητικούς χώρους ενημέρωσε η διοίκηση Χαλανδρίου

Με τους συλλόγους και τα αθλητικά σωματεία του Χαλανδρίου συναντήθηκε η δημοτική αρχή το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014, στο παλιό δημαρχείο της πόλης. Η συνάντηση έγινε μετά από πρόσκληση της διοίκησης και είχε σκοπό τη σωστή ενημέρωση αναφορικά με την υπόθεση της αδειοδότησης των αθλητικών χώρων.

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού και αθλητισμού Σέργιος Γκάκας και ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Κώστας Γερολυμάτος εξήγησαν τα προβλήματα που προκύπτουν αναφορικά με την αδειοδότηση των αθλητικών χώρων και τις μελέτες που πρέπει να ετοιμαστούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ώστε να δοθεί η τελική άδεια και να ανοίξουν τα γυμναστήρια αλλά και για το ποιες κινήσεις έχουν γίνει έως τώρα.

Όπως τονίστηκε η διοίκηση θεωρεί τους αθλητικούς συλλόγους σύμμαχους σε αυτή την προσπάθεια και βασικός στόχος είναι, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η στενή συνεργασία μαζί τους να γίνεται με διαφάνεια και σύμφωνα με τον νόμο έτσι ώστε η πόλη να έχει αθλητικούς χώρους ασφαλείς και λειτουργικούς για όλους τους δημότες.

Τονίστηκε, επίσης, ότι το μεγαλύτερο μέρος των προβλημάτων οφείλεται στην πολιτική που έχει οδηγήσει σε συρρίκνωση τις δημόσιες κοινωνικές δομές και αναλύθηκαν οι προσπάθειες που έγιναν αυτόν τον μήνα από τη διοίκηση και τους εργαζομένους της Διεύθυνσης Αθλητισμού. Οι σύλλογοι από την πλευρά τους εξέφρασαν την ανάγκη να ανοίξουν οι αθλητικοί χώροι το συντομότερο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet