Γ.Σ. Προμηθέας: Συγχαρητήρια για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική
Αθλητισμός

Γ.Σ. Προμηθέας: Συγχαρητήρια για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Χαλανδρίου συγχαίρει τους αθλητές, το προπονητικό team των κ.κ. Νικητόπουλου Τάσου & Αβραμίδη Γιάννη (βοηθός), καθώς και τον α΄ αντιπρόεδρο και έφορο της Ανδρικής Ομάδας Καλαθοσφαίρισης Χαραλαμπόπουλο Χρήστο για τη μεγάλη επιτυχία ανόδου της στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία, μέσω της ανακοίνωσης που ακολουθεί:

Πολλά συγχαρητήρια για κάτι που ήρθε με δουλειά και υπομονή μέσα σε βάθος χρόνου και που το αξίζατε με την παρουσία σας όλα αυτά τα χρόνια, μεγάλη δικαίωση και σε ανώτερα. Η γνώμη αυτή δικαιώνει όλους μας για την “φιλοσοφία” που εφαρμόζουμε από την ημέρα ίδρυσης του Προμηθέα μας και είναι απλή: κάθε χρονιά που προστίθεται στην ιστορία μας, η οικογένειά μας να αυξάνει σε αθλητές και να προοδεύει σε επιτυχίες αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός είναι αγάπη για τον διπλανό σου, υγεία για τους νέους μας και φυσικά πολιτισμός.

Ο Προμηθέας έδειξε από το πρώτο λεπτό ποιος θα είναι το αφεντικό και με την ώθηση από τον καταπληκτικό κόσμο του, που βρέθηκε στο κατάμεστο «Μ. Παπαδάκης», έφτασε στη νίκη με 70-65 (42-23) εναντίον του Άρη Πετρούπολης και με 3-1 στους τελικούς των play off της Α΄ ΕΣΚΑ κέρδισε το εισιτήριο της ανόδου για την Γ΄ Εθνική.

Στη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας του Συλλόγου μας μέχρι την… επόμενη, από που να αρχίσουμε; Από τον οργανωτή μας, πραγματικό υπολογιστή Θάνο Καραθανασόπουλο, από τον αμυντικό εξολοθρευτή Αλέξη Καραθανασόπουλο, από τον ηγέτη και διδάκτωρ στις ανόδους Φανούρη Τασιόπουλο, από τον MVP- mtv της σειράς των play off και ό,τι άλλο θέλετε Νίκο Καρούζο, από τον αειθαλή και αδάμαστο Χάρη Βουρδουμπά, από τον Rambo Γιώργο Φρίμα, από τον all time Superman Κώστα Ανδρουλάκη, από τον βράχο Σπύρο Σπετσιέρη, από τον πιλότο της ρακέτας μας Δημήτρη Μαλούκο, από τον γκαρντ σε σώμα ψηλού Κώστα Παπαλουκά; Όλοι μαζί, με την αστραπή Ανδρέα Παπαδρόσο, τον αγέραστο Αλέξη Καλφόπουλο και τους μικρούς Βλαντ Σέρμπαν, Θεόφιλο Μιμάνι, Θάνο Νικολάου, Κώστα Γκέργκο, Τάκη Παρασκευόπουλο και τον Βενιαμίν Πάνο Ζέρβα, όλοι τους έβαλαν το λιθαράκι τους για την άνοδο!

Οι πόντοι του αγώνα της Δευτέρας (26/5):

Διαιτητές: Γκόντας, Μαγκλογιάννης, Θεοδωρόπουλος.

Προμηθέας (Νικητόπουλος, Αβραμίδης): Θ. Καραθανασόπουλος 11 (3), Αλ. Καραθανασόπουλος 2, Σπετσιέρης 7 (1), Τασιόπουλος 17 (3), Βουρδουμπάς, Παπαλουκάς 6, Φρίμας, Καρούζος 19 (3), Ανδρουλάκης 8, Μαλούκος.

Άρης Πετρούπολης (Καράμπελας): Τασούλας 18, Βενιτουράκης 5 (1), Λιαπούρης 2, Γεωργαλάς 8, Χρονόπουλος 15, Βασιλείου 8 (1), Φουντάς, Κανελλόπουλος, Παπαδολιάς 9.

Ευχαριστούμε που μας κάνετε υπερήφανους. Καλή δύναμη σε όλους/ες για κάθε μελλοντική μας επιτυχία!

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γεν. Γραμματέας

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ              ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet