Δήμος Χαλανδρίου: Η αλήθεια για τη διοικητική αποβολή του ΠΑΚ
Αθλητισμός

Δήμος Χαλανδρίου: Η αλήθεια για τη διοικητική αποβολή του ΠΑΚ

Τη δική του εκδοχή για τη διοικητική αποβολή του ΠΑΚ Χαλανδρίου από τον χώρο τον οποίο στεγαζόταν στο Αθλητικό Κέντρο Αποστολοπούλου δίνει η διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου, απαντώντας σε ανακοίνωση του Σωματείου (ΠΑΚ Χαλανδρίου: Ο δήμαρχος Σ. Ρούσσος απέδωσε μόνος του δικαιοσύνη).

Ο Δήμος τονίζει ότι είχε εξαντλήσει όλα τα περιθώρια συζήτησης με το Σωματείο και αποφασίστηκε η διοικητική αποβολή ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν οι εργασίες πυροπροστασίας στον χώρο με σκοπό την αδειοδότηση του αθλητικού κέντρου.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Η αλήθεια για τη διοικητική αποβολή του ΠΑΚ Χαλανδρίου

Η διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου έχει δημοσίως εξηγήσει πολλές φορές τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει το ΠΑΚ Χαλανδρίου στην προσπάθεια αδειοδότησης του αθλητικού κέντρου που βρίσκεται στην οδό Αποστολοπούλου.

Συνοπτικά αναφέρουμε ότι από το 2014 ο πρόεδρος του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου (ΠΑΚ) Χαλανδρίου, κ. Τζήμος, αρνήθηκε να παραδώσει τα κλειδιά του αποθηκευτικού χώρου που χρησιμοποιούσε ως γυμναστήριο κατά παράβαση κάθε κανόνα ασφάλειας. Αυτό είχε ως συνέπεια να μην μπορούν οι υπηρεσίες του Δήμου να ολοκληρώσουν τις απαραίτητες για την αδειοδότηση του χώρου εργασίες πυροπροστασίας.

Έχοντας εξαντλήσει κάθε περιθώριο συζήτησης και έχοντας τοποθετηθεί καθαρά στο Δημοτικό Συμβούλιο, ψηφίστηκε πράξη διοικητικής αποβολής του Σωματείου ώστε να διασφαλιστεί το δημόσιο συμφέρον και να επανέλθει ο χώρος στον μοναδικό νόμιμο ιδιοκτήτη του, τον Δήμο Χαλανδρίου (αρ. απόφασης Δ.Σ. 1157/16.12.16).

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ τα επίσημα έγγραφα που έχουν αποσταλεί στο ΠΑΚ. Στις 18/1/17 εφαρμόζοντας την απόφαση του Δ.Σ. και τηρώντας όλες τις νόμιμες διαδικασίες εκτελέστηκε το πρωτόκολλο διοικητικής αποβολής. Όλα τα αντικείμενα που υπήρχαν στον χώρο καταγράφηκαν από δικαστικό επιμελητή και πλέον φυλάσσονται σε χώρο του Δήμου, από όπου οι νόμιμοι εκπρόσωποι του σωματείου μπορούν να τα παραλάβουν.

Επειδή όμως αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο ανακρίβειες και ψεύδη, κρίνουμε απαραίτητο να παρουσιάσουμε τις εικόνες που αντίκρυσαν δήμαρχος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, νομικοί και δικαστικοί επιμελητές στον χώρο που χρησιμοποιούσε το ΠΑΚ θεωρώντας τον χώρο άθλησης…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet