Διακρίσεις για τον Σκακιστικό Όμιλο Χαλανδρίου στους σχολικούς αγώνες
Αθλητισμός

Διακρίσεις για τον Σκακιστικό Όμιλο Χαλανδρίου στους σχολικούς αγώνες

Ολοκληρώθηκαν οι σχολικοί αγώνες Αττικής στους οποίους μετείχαν, τόσο στην προκριματική φάση την προηγούμενη εβδομάδα, όσο και στην τελική φάση τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, αρκετοί σκακιστές του Σκακιστικού Ομίλου Χαλανδρίου.

Τις σημαντικές διακρίσεις της περασμένης εβδομάδας, με πρώτη θέση, δεύτερες και τρίτες θέσεις στον Όμιλο της Βόρειας Αττικής ακολούθησε η πρόκριση των νεαρών σκακιστών του Σκακιστικού Ομίλου Χαλανδρίου στην τελική φάση του σχολικού πρωταθλήματος Ελλάδος, που γίνεται τον Απρίλιο στην Ερέτρια.

Αθλητές του Σκακιστικού Ομίλου Χαλανδρίου βραβεύθηκαν στους σκακιστικούς αγώνες ΑττικήςΠροκρίθηκαν και ξεκινούν το ωραίο ταξίδι προς τα τελικά στην Ερέτρια οι εξής:

Ο νεαρός Ιάσων Σπάλας της Δ΄ Δημοτικού, που ισοβάθμησε στην τρίτη θέση και πέτυχε το καλύτερο πλασάρισμα από τους σκακιστές του Ομίλου.

Ο Παναγιώτης Μπράβος της Β΄ Γυμνασίου που πήρε το χρυσό μετάλλιο την περασμένη εβδομάδα, προκρίθηκε και αυτός για τα τελικά.

Η Θεοδώρα Παπανίκα της Α΄ Δημοτικού θα πάει στην Ερέτρια μαζί με το μετάλλιο που κατέκτησε.

Η Μαριάννα Παρόγλου της Γ΄ Δημοτικού, μετά από εξαιρετική εμφάνιση στα προκριματικά και κάποιες άτυχες παρτίδες στους τελευταίους αγώνες, ετοιμάζει κι αυτή βαλίτσα για την Ερέτρια.

Δεν τα κατάφερε ο αδελφός της Χρήστος-Ευφραίμ της Ε΄ Δημοτικού, όπως και ο Στέλιος Κολιδάς της Α΄ Γυμνασίου παρά το ασημένιο μετάλλιο της περασμένης εβδομάδας. Δεν προκρίθηκαν ακόμα, στα νήπια ο Κωνσταντίνος Αγιακάτσικας για μισό βαθμό (που έχασε στον πρώτο γύρο χωρίς αγώνα λόγω παρεξήγησης με την ώρα έναρξης) και ο Στάμος Κατσίκας της Β΄ Δημοτικού.

Ο Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου, σε ανακοίνωσή του, τονίζει ότι «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για όλα τα παιδιά μας που συμμετείχαν στους προκριματικούς και τελικούς αγώνες Αττικής και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις παρτίδες που θα ακολουθήσουν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet