Δικαίωση του ΠΑΚ Χαλανδρίου από το Ειρηνοδικείο
Αθλητισμός

Δικαίωση του ΠΑΚ Χαλανδρίου από το Ειρηνοδικείο

Το Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου, με την υπ’ αριθμόν 10/2017 απόφασή του (διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων), ακύρωσε το πρωτόκολλο διοικητικής αποβολής του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου – ΠΑΚ Χαλανδρίου από το αθλητικό κέντρο της Αποστολοπούλου, όπως ενημερώνει το Σωματείο με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook.

Το σκεπτικό του Ειρηνοδικείου ήταν ότι με την έκδοση και την αναγκαστική εκτέλεση της διοικητικής αποβολής παραβιάζεται η αρχή της αναλογικότητας, «λαμβανομένης υπόψη της τεράστιας ζημιάς που θα προκαλέσει η βίαιη αποβολή του (σ.σ.: του Σωματείου)», ενώ επίσης έκρινε ότι δεν υπήρξε αυθαίρετη κατάληψη του χώρου όπου λειτουργούσε το ΠΑΚΧ.

Με αφορμή την παραπάνω απόφαση, η διοίκηση του Σωματείου, διά του προέδρου του Παναγιώτη Τζήμου, κάνει λόγο για «δικαίωση – θρίαμβο» απέναντι «στον αυταρχισμό του δημάρχου Χαλανδρίου, Σίμου Ρούσσου», ενώ στηλιτεύει, για ακόμη μια φορά, τη στάση του μέχρι πρότινος αντιδημάρχου Σέργιου Γκάκα, που χειρίστηκε το όλο θέμα.

Πάντως, το ΠΑΚΧ καλεί τους ανθρώπους της δημοτικής Αρχής, έστω και τώρα, «να βρουν τη δύναμη ν’ αρθούν πάνω από αδυναμίες, φιλοδοξίες και ματαιοδοξίες» και να δώσουν «την πρέπουσα λύση» στο πρόβλημα «που οι ίδιοι δημιούργησαν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet