Επικράτησαν οι κορασίδες Γ.Σ. Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Επικράτησαν οι κορασίδες Γ.Σ. Χαλανδρίου

Την Κυριακή 30 Μαρτίου έδωσε τον τελευταίο επίσημο αγώνα για φέτος η ομάδα κορασίδων του Γ.Σ. Χαλανδρίου, επικρατώντας με 1-3 της ομάδας του Γ.Σ. Αστέρα Αγίου Δημητρίου και κατακτώντας τη 15η θέση σε σύνολο 62 ομάδων, στην τοπική ένωσή της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Αθήνας και Ανατολικής Αττικής (ΕΣΠΑΑΑ).

Αυτή ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία σε επίπεδο κορασίδων (ηλικίες κάτων των 17 ετών) για την ομάδα του Γ.Σ. Χαλανδρίου, η οποία με την ίδια σύνθεση πέρσι είχε λάβει τη 47η θέση. Η ομάδα αντιμετώπισε μερικές από τις 22 καλύτερες ομάδες του χώρου, συλλόγους με παράδοση στο βόλεϊ, που κάνουν συστηματική δουλειά καθώς έχουν προπονητικές ώρες στο γηπεδό τους και κάνουν μετεγγραφές.

Οι υποδομές για τον Γ.Σ. Χαλανδρίου είναι εν αντιθέσει ισχνές καθώς τρεις προπονητικές μονάδες πρέπει να προπονηθούν στις ίδιες υποδομές και έτσι οι γονείς αναγκάζονται να πληρώνουν επιπλέον ώστε να βρεθούν επιπλέον χώροι προπόνησης αλλού. Παρ΄ όλα αυτά, τα παιδιά και οι οικογένειές τους στηρίζουν τη σωστή δουλειά που γίνεται από όλα τα στελέχη του τμήματος βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου, όπως από την για δεύτερη συνεχή χρονιά προπονήτρια της ομάδας κορασίδων Λία Γκόγκου και την έφορο της ομάδας Ντίμη Ιωαννίδου.

Οι συνθέσεις των ομάδων του αγώνα:

Γ.Σ. Αστέρας Αγίου Δημητρίου (Ιωάννου): Λάζου, Βάγια, Ράπτη, Αγγελάκη, Κρατημένου, Τασιοπούλου, Κολέντη, Φιλίππου, Μπάλλου, Πολύζου, Παπαδημητρίου, Μήνα.

Γ.Σ. Χαλανδρίου (Γκόγκου): Κρητικού, Αγριόδημου Η., Αγριόδημου Α., Αυδή, Κόντου, Γιακουμή, Καραβοκύρη, Διαμαντέα, Τσινάρη, Νικητοπούλου, Αθανασοπούλου, Χριστοφίδη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet