Επικράτησε της Νίκης Αμαρουσίου η ομάδα βόλεϊ γυναικών ΠΑΚ Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Επικράτησε της Νίκης Αμαρουσίου η ομάδα βόλεϊ γυναικών ΠΑΚ Χαλανδρίου

Νέα νίκη πέτυχε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου (ΠΑΚ) Χαλανδρίου στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου του Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, που εντός έδρας αντιμετώπισε την ομάδα του Α.Σ. ΝΙΚΗ Αμαρουσίου.

Οι φίλοι του αθηναϊκού βόλεϊ, που βρέθηκαν, τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015, στις 21:45, στο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Χαλανδρίου «Μάρκος Παπαδάκης», παρακολούθησαν ένα μέτριο παιχνίδι.

Η γηπεδούχος ομάδα παίζοντας βόλεϊ σε χαμηλούς ρυθμούς κατάφερε να επικρατήσει της Νίκης Αμαρουσίου και να κερδίσει σχετικά εύκολα το παιχνίδι, με τελικό αποτέλεσμα 3-0 σετ (25-21, 25-19, 25-20).

Η ομάδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου, με σταθερό σερβίς, καλά μπλοκ και βγάζοντας ικανοποιητικές άμυνες, δίκαια έφθασε στο νικηφόρο αποτέλεσμα, απέναντι στην ομάδα της Νίκης Αμαρουσίου.

Μελανό σημείο του αγώνα, ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός της αθλήτριας της Νίκης Αμαρουσίου, Χριστίνας Μπέλλου, στην οποία το ΠΑΚ Χαλανδρίου, σε ανακοίνωσή του, εύχεται γρήγορη ανάρρωση και άμεση επιστροφή στους αγώνες,

Παράλληλα, η διοίκηση του ΠΑΚ μεταφέρει ένα μεγάλο μπράβο στις αθλήτριες και τον προπονητή της ομάδας για τη νέα αγωνιστική επιτυχία της ομάδας και τη διατήρηση της πρώτης θέσης στον βαθμολογικό πίνακα. «Η δουλειά και η προσπάθεια της ομάδας πρέπει να συνεχιστεί με ακόμη πιο εντεινόμενους προπονητικούς ρυθμούς, προκειμένου οι αθλήτριες μας να βρίσκονται σε ετοιμότητα, για να αντιμετωπίσουν με επιτυχία την κάθε αγωνιστική πρόκληση στη συνέχεια του πρωταθλήματος», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η διοίκηση του ΠΑΚ Χαλανδρίου στην ανακοίνωσή της συγχαίρει και την ομάδα του Α.Σ. ΝΙΚΗ Αμαρουσίου και της εύχεται κάθε επιτυχία στο υπολειπόμενο πρωτάθλημα.

Αρκετά καλή ήταν η διαιτησία, των κ.κ. Πέτρου Μιχαλακόπουλου, Βαγγέλη Μαρκάτσα και Φρειδερίκης Σταυράτη.

ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Κώστας Λεβαντής): Κατερίνα Μαυρίδη, Λιλή Φουσίανη (λ), Πέρσα Σακελλαρίδη, Μαριάννα Λιαρούτσου, Μυρτώ Καλλιπολίτη, Μαρία Τζεμπετζή, Παναγιώτα Καραγιαννίδου, Ακριβή Μανριώτη, Κατερίνα Τράκα-Ζαρκάδη, Ζωή Φιλιπποπούλου, Δήμητρα Πέρρα (λ), Νάντια Ιμπραχήμ.

Α.Σ. ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Επαμεινώνδας Μπάϊμπος): Κατερίνα Πετρουλάκη, Μαρία Βερτζάγια, Βασιλική Κουσούλη, Χριστίνα Μπέλλου, Άννα Βενάρδου, Χριστίνα Ηλιοπούλου, Κατερίνα Παπαθανάση, Σοφία Κοκλανάκη, Κωνσταντίνα Μιχαηϊλίδη (λ), Λουτσιάνα Τσελέπη, Βασιλική Ηλιοπούλου (λ), Λυδία Καλαντζή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet