Η μάχη συνεχίζεται για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΚ
Αθλητισμός

Η μάχη συνεχίζεται για την ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΚ

Παρά την ήττα με 3-0, που γνώρισε το βράδυ της Παρασκευής 29 Μαΐου 2015, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΚ Χαλανδρίου, από την Α.Ε. Αγίας Παρασκευής, οι φίλοι και η διοίκηση της ομάδας πιστεύουν ότι ακόμη τίποτα δεν έχει κριθεί στην υπόθεση της ανόδου και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΠΑΚ, “δυστυχώς στον αγώνα της Παρασκευής, η ομάδα μας δεν κατάφερε να μπει στο παιχνίδι και στις απατήσεις του συγκεκριμένου παιχνιδιού και παρόλο αυτών των αρνητικών δεδομένων βρέθηκε να χάνει οριακά τα δύο σετ με 27-25 και 25-23, στοιχεία που εκτιμούμαι ότι επιδέχονται και δεύτερης ανάγνωσης”.

Και η ανακοίνωση συνεχίζει ως εξής: “Αγαπητοί μας φίλοι του αθηναϊκού βόλεϊ, εμείς στο ΠΑΚ Χαλανδρίου παραμένουμε διαχρονικά πραγματιστές και ρεαλιστές, δεν έχουν πάρει τα μυαλά αέρα, δεν είμαστε οπαδοί της έπαρσης και του μεγαλοϊδεατισμού, για τον λόγ αυτό σεβόμαστε απόλυτα την προσπάθεια της ομάδας μας, γνωρίζουμε τις πραγματικές της δυνατότητες και οστηρίζουμε αυτή την καθαρά ερασιτεχνική της λειτουργία.

Χαιρόμαστε την κάθε αγωνιστική έκφραση της ομάδας μας, γνωρίζουμε τα αγωνιστικά δεδομένα των αθλητριών μας και είμαστε πεπεισμένοι για το καλό βόλεϊ που μπορούν να αποδώσουν.

Η προσπάθεια της ομάδας μας θα συνεχιστεί την προσεχή Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015, και ώρα: 21:45, στο κλειστό Γυμναστήριο «Μάρκος Παπαδάκης», για τον δεύτερο στη σειρά αγώνα της τελικής φάσης των play off, όπου περιμένουμε όλους τους φιλάθλους του Συλλόγου μας να βρεθούν στο πλευρό των αθλητριών μας.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες της Α.Ε. Αγίας Παρασκευής για τη νίκη τους.

Αρκετά καλή ήταν η διαιτησία, των κ.κ. Νικολάου Μόσχου, Σπυρίδωνος Πρέντζα και Σοφίας Καρατζογλίδου.

Αναλυτικά τα σετ: (1ο) 27-25, (2ο) 25-10, (3ο) 25-23.

Οι Συνθέσεις των Ομάδων

ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Προπονητής: Κώστας Λεβαντής)

Αθλήτριες: Κατερίνα Μαυρίδη, Στέλλα Ρουσσοπούλου, Πέρσα Σακελλαρίδη, Μαριάννα Λιαρούτσου, Μυρτώ Καλλιπολίτη (λ), Μαρία Τζεμπετζή, Παναγιώτα Καραγιαννίδου, Ακριβή Μαναριώτη, Κατερίνα Τράκα-Ζαρκάδη, Ζωή Φιλιπποπούλου, Δήμητρα Πέρρα (λ), Νάντια Ιμπραχήμ.

Α.Ε. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Προπονητής: Σωτήρης Αμαριανάκης)

Αθλήτριες: Α. Πισιρίτζη, Α. Θεολόγου, Μ. Τακταπανίδου (λ), Κ. Θωμαϊδου, Α. Χρησίμου, Σ. Δρούγκα, Δ. Θανοπούλου, Δ. Συμεωνίδη, Ο. Ραχούτη (λ), Α. Κόλλια, Α. Παυλοπούλου, Μ. Καλατζϊεβα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet