Καλωσορίζουμε το καλοκαίρι στη Ρεματιά Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Καλωσορίζουμε το καλοκαίρι στη Ρεματιά Χαλανδρίου

Γιορτή στη Ρεματιά διοργανώνουν ο Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου και ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης – Χαλανδρίου την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017.

Μια δράση κατά την οποία μικροί και μεγάλοι θα παίξουν σκάκι κάτω στη ρεματιά. Όσοι δεν θέλουν να παίξουν, μπορούν να περπατήσουν παρέα στα μονοπάτια της ρεματιάς.

Το μεσημέρι με τη συνοδεία εκλεκτών μουσικών οι συμμετέχοντες θα πιουν ένα κρασάκι, μέσα στον ίσκιο της ρεματιάς, ενώ αν επιθυμούν μπορούν να φέρουν μαζί το φαγητό της Κυριακής, για να φάνε παρέα με όσους θα βρίσκονται στον χώρο. Θα υπάρχουν καρέκλες και τραπέζια.

«Σας περιμένουμε να καλοσωρίσουμε το καλοκαίρι και να γνωρίσουμε από κοντά τον παράδεισο που έχουμε μέσα στην πόλη μας», σημειώνεται στην πρόσκληση που απευθύνουν προς τους πολίτες οι διοργανωτές.

Σημείο συνάντησης στο ξέφωτο κάτω από τον Προφήτη Ηλία. Είσοδος από την οδό Δάσους, την οδό Λειβαδιάς και από τα σκαλιά του Προφήτη Ηλία. Η δράση θα διαρκέσει από τις 10 το πρωί έως το απόγευμα και… ανάλογα με το κέφι.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες μπορούν να καλούν στους αριθμούς τηλεφώνου 6979 620099 και 6978 268885.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet