Με τη διοίκηση του Απόλλωνα Χαλανδρίου συναντήθηκε η Κρίστη Αγαπητού
Αθλητισμός

Με τη διοίκηση του Απόλλωνα Χαλανδρίου συναντήθηκε η Κρίστη Αγαπητού

Τον κύκλο συναντήσεων με τα αθλητικά σωματεία του Δήμου διευρύνει συνεχώς, όπως αναφέρει, η επικεφαλής της παράταξης Χαλάνδρι σε Δράση και υποψήφια δήμαρχος Χαλανδρίου Κρίστη Αγαπητού.

Όπως αναφέρει η παράταξη, με αυτόν τον τρόπο η κ. Αγαπητού «αποδεικνύει εμπράκτως ότι ο αθλητισμός θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος για την επόμενη μέρα στην πόλη».

Ειδικότερα, το Χαλάνδρι σε Δράση σημειώνει ότι «σε εξαιρετικό κλίμα η Κ. Αγαπητού μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους Κιάκο Χρήστο και Τσιαμπά Θάνο συναντήθηκαν με τη διοίκηση του Απόλλωνα Χαλανδρίου κι’ άκουσαν με προσοχή γι’ αρκετή ώρα, τα σχέδια, αλλά και τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο ιστορικός ποδοσφαιρικός σύλλογος».

«Να ξέρετε, ότι θα είμαι κοντά σας εφόσον με χρειαστείτε. Ο Απόλλων έχει μία ιστορία 56 χρόνων και πρέπει να συνεχιστεί. Προσφέρετε κοινωνικό έργο, έχοντας σημαία σας το fair play, την καλλιέργεια υγιών προσωπικοτήτων και την ανάπτυξη των ακαδημιών. Είναι σπουδαία η δουλειά, που κάνετε…», τόνισε χαρακτηριστικά η υποψήφια δήμαρχος Χαλανδρίου.

Τέλος, η δημοτική παράταξη υπογραμμίζει: «Η Κ. Αγαπητού μαζί με τους συνεργάτες της θα συνεχίσουν τις συναντήσεις με τα αθλητικά σωματεία του Δήμου, ώστε να διαμορφώσουν μία ολοκληρωμένη εικόνα για τα εμπόδια, που συναντούν, αλλά και να καταλήξουν από κοινού-ει δυνατόν- σε προτάσεις-λύσεις, ώστε να ξεπεραστούν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet