Με το εντυπωσιακό 7-0 επί του Αθηναϊκού έκλεισε τον α΄ γύρο ο Απόλλων Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Με το εντυπωσιακό 7-0 επί του Αθηναϊκού έκλεισε τον α΄ γύρο ο Απόλλων Χαλανδρίου

Με το εντυπωσιακό 7-0 επί του Αθηναϊκού έκλεισε τις υποχρεώσεις της για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ η ομάδα Παίδων του Απόλλωνα.

“Κάνοντας ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της, η πρωταθλήτρια ομάδα μας συνέτριψε τον αξιόλογο Αθηναϊκό”, αναγράφει η ιστοσελίδα του Συλλόγου, προσθέτοντας: “Η κατοχή άγγιξε τα επίπεδα του 80% και βασικό χαρακτηριστικό της ομάδας μας ήταν ότι από την ώρα που έχανε την μπάλα, δεν περνούσαν πάνω από τρία δευτερόλεπτα μέχρι να την ξαναπάρει!”.

Σκόραραν Παπαδάκης (2), Κανέλλος, Σπανός, Οικονόμου, Πάνου ενώ σημειώθηκε και ένα αυτογκόλ.

Με απολογισμό 10-1-0 σε 11 ματς και τέρματα 62-3, η ομάδα του Απόλλωνα πέρασε με την καλύτερη επίθεση όλων των ομίλων και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα. Δικαίως της προσδίδεται ο χαρακτηρισμός του φαβορί, ωστόσο αυτή είναι και η παγίδα που πρέπει να προσέξει…

Στον νέο όμιλο ο Απόλλων θα αναμετρηθεί με τις έξι πρώτες του 3ου ομίλου (ΑΟΝΑ, Τερψιθέα, Τράχωνες, Νέα Σμύρνη, Δάφνη Π. Φαλήρου, Πανθησειακός 1), συν τις πέντε που τον ακολούθησαν από τον δικό του όμιλο (Άρης Χολαργού, Χαραυγιακός, Παπάγος, Αθηναϊκός, Άγιος Θωμάς). Οι πέντε πρώτοι προκρίνονται στα τελικά.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Πατεράκης, Παπαγεωργίου, Κιτσόπουλος, Αντωνόπουλος, Φλουρέντζου, Κανέλλος, Παπαδάκης, Σπανός, Ζιγγιρίδης, Ζαχάκος, Οικονόμου. Στο ημίχρονο μπήκαν οι Μέρμηγκας, Μαζέτας, Πάνου, Πίκουλας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet