Μόνο με κάρτα εφεξής η είσοδος των αθλούμενων στο Αθλητικό Κέντρο «Ν. Πέρκιζας» Δήμου Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Μόνο με κάρτα εφεξής η είσοδος των αθλούμενων στο Αθλητικό Κέντρο «Ν. Πέρκιζας» Δήμου Χαλανδρίου

Η δ/νση Παιδείας, Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Δήμου Χαλανδρίου ενημερώνει ότι η είσοδος των αθλούμενων στο Αθλητικό Κέντρο «Ν. Πέρκιζας» θα γίνεται πλέον με κάρτα (entrance tourniquet).

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, για την έκδοση της κάρτας οι αθλούμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση από καρδιολόγο ή γενικό ιατρό που θα πιστοποιεί τη δυνατότητα άθλησης, για τις δραστηριότητες που είναι ενεργές τη συγκεκριμένη περίοδο.

Η διοίκηση υπενθυμίζει ότι λόγω των περιοριστικών μέτρων για την ανάσχεση της πανδημίας, στο αθλητικό κέντρο «Ν. Πέρκιζας» επιτρέπεται η είσοδος μόνο στους μαθητές της Γ’ Λυκείου που προετοιμάζονται για ΤΕΦΑΑ και στρατιωτικές σχολές και στους αθλούμενους που κάνουν χρήση του στίβου, μόνο κατόπιν ραντεβού.

Προϋποθέσεις χρήσης του στίβου στο «Ν. Πέρκιζας»

  • Η προσέλευση επιτρέπεται πλέον από τις 7:30 έως τις 20:30 και ΜΟΝΟΝ κατόπιν ραντεβού, δεδομένου ότι προβλέπεται ανώτατος αριθμός ατόμων που θα αθλούνται στο χώρο (50 άτομα).
  • Η παραμονή των αθλούμενων στον χώρο δεν μπορεί να ξεπερνά τα 50 λεπτά.
  • Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν για ραντεβού στους τηλ. αριθμούς επικοινωνίας: 210 6819350 & 210 6814328, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 8:00-15:00.

Οι υπόλοιποι αθλητικοί χώροι του Δήμου Χαλανδρίου παραμένουν κλειστοί, επισημαίνει η αρμόδια διεύθυνση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet