Νίκη για την ομάδα μπάσκετ ανδρών του ΠΑΚ Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Νίκη για την ομάδα μπάσκετ ανδρών του ΠΑΚ Χαλανδρίου

Με καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε και με νίκη προχώρησε η ομάδα μπάσκετ ανδρών του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου (ΠΑΚ) Χαλανδρίου, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, του Δ΄ ομίλου, της Δ΄ ΕΣΚΑ, με αντίπαλο την ομάδα της Ακαδημίας Ηλιούπολης 2008, που έγινε την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2015, στο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Χαλανδρίου «Μάρκος Παπαδάκης».

Η ομάδα του Χαλανδρίου με σύμμαχο την καλή άμυνα μπήκε στον αγώνα με πάθος και διάθεση, επέβαλε τον ρυθμό της σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δημιουργώντας σημαντικές διαφορές ασφαλείας και δίκαια έφθασε στην επικράτηση με σκορ 47 – 28, αποδίδοντας μάλιστα κατά διαστήματα και καλό μπάσκετ.

«Με το δόγμα ότι η νίκη της ομάδας μας έρχεται μέσα από την καλή άμυνα, οι αθλητές μας κατέθεσαν τη δική τους μαχητικότητα και με μεγάλη διάθεση, κατάφεραν και πήραν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα που σίγουρα θα φανεί πολύ χρήσιμο, στην υπόθεση της ανόδου της ομάδας του ΠΑΚ Χαλανδρίου. Χρειάζεται όμως ακόμη μεγάλη προσπάθεια και συμμετοχή στις προπονήσεις από όλους τους Αθλητές, προκειμένου η Ομάδα μας να είναι ετοιμοπόλεμη και να ανταποκριθεί με επιτυχία σε κάθε αγωνιστική πρόκληση», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΑΚ.

Η διοίκηση του Συλλόγου του Χαλανδρίου μεταφέρει, μέσω της ανακοίνωσής της, τα συγχαρητήριά της στην ομάδα της Ακαδημίας Ηλιούπολης 2008 και της εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα λέει ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές και τον προπονητή της ομάδας της.

Εύκολο το έργο των διαιτητών κ.κ. Παπαζαχαρία και Ντίντα.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα του αγώνα: 11-06, 19-11, 33-14, 47-28.

ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Μανώλης Παπανδρέου): Ευάγγελος Μοσκαχλαϊδής, Ανδρέας Σολομωνίδης (2), Βαγγέλης Καλτσάκας (6), Παναγιώτης Παυλάτος, Άρης Παπαθάνος, Φίλιππος Σακκάς (6), Ορέστης Πλιάκος (12), Βασίλης.Διαμαντής (2), Δημήτρης Γιαννόπουλος (6), Γιώργος Κασαπάκης, Κώστας Σκούφας (5), Διονύσης Μαυρογένης (8).

Α.Ο. ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2008 (Ζάχαρης): Π. Λαβδάκης (1), Ι. Μαμάτης (8) 1τ, Ν. Δανούσης (3), Θ. Μπάντας (2), Μ. Κομίνης, Σ. Χριστοφορίδης (10) 1τ,  Ι. Σπυριδάκης (4), Π. Πετρόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet