Οι δράσεις του Συλλόγου Πεζοπόρων Χαλανδρίου για τον μήνα Ιούλιο
Αθλητισμός

Οι δράσεις του Συλλόγου Πεζοπόρων Χαλανδρίου για τον μήνα Ιούλιο

Νέες περιπέτειες για μικρούς και μεγάλους έχει ετοιμάσει ο Σύλλογος Πεζοπόρων Χαλανδρίου για τον μήνα Ιούνιο, δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους του να απολαύσουν μοναδικές εμπειρίες, όπως ενημερώνει το Δ.Σ.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων του Συλλόγου για τον Ιούνιο έχει ως εξής:

Σάββατο 3 Ιουλίου: Νυχτερινή Πεζοπορία στη Νέα Μάκρη μέχρι το Τύμβο Μαραθώνα

Οι Πεζοπόροι Χαλανδρίου διοργανώνουν νυχτερινή πεζοπορία στη Νέα Μακρή μέχρι το Τύμβο τού Μαραθώνα, μια διαδρομή 8 χιλιόμετρων δίπλα στη θάλασσα κάτω από το φεγγαρόφωτο. Στη επιστροφή η παρέα των Πεζοπόρων θα διασκεδάσει με κιθάρες που θα παίξουν τα μέλη της ομάδας στην παραλία της Ν. Μάκρης. Σημείο συνάντησης το εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής στις 19:30. Η μετάβαση στην Νέα Μακρή θα γίνει με ιδιωτικά αυτοκίνητα.

Παρασκευή 9 Ιουλίου: Βραδιά Μπύρας

Με καλοκαιρινή διάθεση και την θερμοκρασία στα ύψη η Ομάδα των Πεζοπόρων αποφάσισε να προσφέρει μια αξέχαστη βραδιά στα μέλη της, απολαμβάνοντας παγωμένη βαρελίσια μπύρα στο αγαπημένο της στέκι Casper’s (Ανδρέα Παπανδρέου 28 μέσα στο Εμπορικό Κέντρο) με συνοδεία ωραίας μουσικής.

Κυριακή 18 Ιουλίου: Πεζοπορία & river trekking στον καταρράκτη Μανικιάτη στην Εύβοια

Έναν άγνωστο παράδεισο στην Εύβοια θα εξερευνήσουν οι Πεζοπόροι Χαλανδρίου την Κυριακή 18 Ιουλίου, τον μυστικό καταρράκτη στα Μανίκια Ευβοίας.  Η ομάδα θα πεζοπορήσει σε ένα πανέμορφο και ήπιο μονοπάτι μέσα στο φαράγγι μέχρι τον Μανικιάτη ποταμό, μια διαδρομή 1,5χλμ. Το αρχικό, ευδιάκριτο μονοπάτι γίνεται μια αφηρημένη διαδρομή ανάμεσα στα βράχια, χωρίς καμία σημαντική τεχνική δυσκολία. 

Στη συνέχεια θα γίνει ποταμοδιάσχιση 1,2χλμ. μέσα στα καταπράσινα νερά του ποταμού. Κρυμμένος πίσω από τα βράχια προβάλλει ένας εντυπωσιακός καταρράκτης ύψους 25 μέτρων από τον γκρεμό που δημιουργείται κατά μήκος του ποταμού. Στην υπέροχη λίμνη που σχηματίζεται από τα νερά του καταρράκτη οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν φανταστικές βουτιές και να κολυμπήσουν στα γαλαζοπράσινα νερά της.

Η μετάβαση θα γίνει με πούλμαν, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Ώρα συνάντησης στις 6:45 στο Μετρό Χαλανδρίου και αναχώρηση του πούλμαν στις 7:00.

Προβλεπόμενη ώρα επιστροφής στο Μετρό Χαλανδρίου στις 20:00.

Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα δοθεί προτεραιότητα στα εγγεγραμμένα για το 2021 μέλη του Συλλόγου.

Προϋποθέσεις συμμετοχής

  1. Όλα τα μέλη θα πρέπει να γνωρίζουν και να συμφωνούν με τον «Κανονισμό του Φυσιολατρικού Πεζοπορικού Συλλόγου Χαλανδρίου “Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ”», ο οποίος είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Συλλόγου.
  2. Όλα τα μέλη θα πρέπει να έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό, αναλόγως τον βαθμό δυσκολίας της διαδρομής, και υποχρεούνται να ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες του αρχηγού της ομάδας.
  3. Λόγω των υγειονομικών μέτρων η συμμετοχή θα είναι περιορισμένη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τα εγγεγραμμένα μέλη μας. Οι συμμετοχές θα πρέπει να δηλωθούν εγκαίρως.
  4. Τα νέα μέλη θα πρέπει να φέρουν τη «Δήλωση Απαλλαγής Ευθύνης και Ανάληψης Κινδύνου» υπογεγραμμένη. Όσοι συμμετέχοντες δεν επιθυμούν να είναι στις φωτογραφίες και τα βίντεο που αναρτά η ομάδα στα κοινωνικά μέσα θα πρέπει να ενημερώσουν τους αρμόδιους κατά τη δήλωση συμμετοχής τους.
  5. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να τηρούν πλήρως τους κανονισμούς και τα μέτρα προστασίας που ισχύουν για την υγεία και έχουν τεθεί από την Πολιτική Προστασία και τον ΕΟΔΥ. Στο πούλμαν είναι υποχρεωτική η μάσκα προσώπου, το αντισηπτικό και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν κάνει self test.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Στο email: [email protected], στο τηλ.: 697 4999545 (κ. Σωτήρης Μανίκας), στα γραφεία του Συλλόγου: Καρελλά 22, Χαλάνδρι (Συνοικισμός), στο facebook: Ομάδα Πεζοπόροι Χαλανδρίου, στο instagram : @pezoporoihalandriou, στο site του Συλλόγου: pezoporoihalandriou.gr.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet