Ολοκληρώθηκε η 1η περίοδος της Αθλητικής Κατασκήνωσης Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Ολοκληρώθηκε η 1η περίοδος της Αθλητικής Κατασκήνωσης Χαλανδρίου

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η πρώτη περίοδος της καλοκαιρινής αθλητικής κατασκήνωσης του Δήμου Χαλανδρίου.

Στην καλοκαιρινή αθλητική κατασκήνωση του Δήμου Χαλανδρίου γίνονται δεκτά παιδιά δημοτών και ετεροδημοτών, ηλικίας 6 έως 12 ετών. Τα προγράμματα είναι προσαρμοσμένα στις ηλικίες των παιδιών και είναι σχεδιασμένα μέσα από τη γνώση και την εμπειρία των καθηγητών Φυσικής Αγωγής και προπονητών του Δήμου. Τα παιδιά απασχολούνται ευχάριστα από τη λήξη του σχολικού έτους μέχρι τις οικογενειακές διακοπές μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον, ψυχαγωγούνται ενώ παράλληλα έρχονται σε επαφή με την εκμάθηση βασικών κινητικών δεξιοτήτων σε Ολυμπιακά Αθλήματα, τόσο σε πρακτικό όσο και σε θεωρητικό επίπεδο. Αποκτούν αξέχαστες εμπειρίες δημιουργούν νέες φιλίες και συμμετέχουν σε δραστηριότητες που τους αρέσουν.

Η δεύτερη περίοδος της καλοκαιρινής αθλητικής κατασκήνωσης ξεκίνησε τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015, ενώ η τρίτη περίοδος θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς που για ακόμα μια φορά μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Διεύθυνσης Παιδείας, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet