Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 8ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 8ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019 ο 8ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου, που φέτος ήταν αφιερωμένος στην παγκοσμίου φήμης πιανίστα Τζίνα Μπαχάουερ, το σπίτι της οποίας  βρίσκεται στο Χαλάνδρι και πρόκειται να παραχωρηθεί  στον Δήμο.

Άτομα κάθε ηλικίας συγκεντρώθηκαν από νωρίς στην κεντρική πλατεία της πόλης, δίνοντας το μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι απαραίτητο στοιχείο της ζωής μας, για να έχουμε υγεία  και ευεξία.

Συνολικά συμμετείχαν 1.300 δρομείς, άνδρες και γυναίκες, από διάφορες  περιοχές της Αττικής, που έτρεξαν στις διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων, ενώ τα παιδιά συμμετείχαν στη διαδρομή των 1.000 μέτρων.

Το σύνθημα για την εκκίνηση έδωσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, ο οποίος ευχήθηκε στους αθλητές και στις αθλήτριες να είναι «μόνο τέτοιοι οι αγώνες της ζωής μας»!

Στον αγώνα έλαβαν μέρος και αιρετοί, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γεράσιμος Λυμπεράτος, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Χάρης Μαυρουδής και ο επικεφαλής της παράταξης Χαλάνδρι Φιλική Πόλη, Στάθης Ανδρεόπουλος.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η συμμετοχή ομάδων από το  πρόγραμμα απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ-ΔΙΑΒΑΣΗ, από το ΚΑΠΗ Κάτω Χαλανδρίου, από τον Σύλλογο Κωφών και από το Καρέλειο ίδρυμα, με εθελοντές και πάσχοντες από αλτσχάιμερ, που εξέπεμψαν το δικό τους αγωνιστικό παρών στη ζωή, γι’ αυτό και καταχειροκροτήθηκαν.

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος απένειμε τιμητική πλακέτα στον Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος.

Η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη, απένειμε τιμητικές πλακέτες στους Χαλανδραίους Σπαρταθλητές Παναγιώτα Δόγκα και Δημήτριο Χρόνη.

Ο αντιδήμαρχος  Εξυπηρέτησης Πολιτών – Αθλητισμού απένειμε τιμητικές πλακέτες στις εθελόντριες, νοσηλεύτριες του Ερυθρού Σταυρού και στον εκπρόσωπο του γαλλικού κολεγίου I’def.

Tα μετάλλια και τα κύπελλα στους νικητές και τις νικήτριες απένειμαν: η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αττικής, ο δήμαρχος, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Σέργιος Γκάκας, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Ευγενία Κατούφα και οι δημοτικοί σύμβουλοι Μάνος Κρανίδης και Στάθης Ανδρεόπουλος.

Τον αγώνα πλαισίωσαν η Φιλαρμονική του Δήμου, πολλοί εθελοντές και εργαζόμενοι στη Διεύθυνση Παιδείας και Αθλητισμού.

Για άλλη μια χρονιά, στην άψογη διοργάνωση συνέβαλαν η Τροχαία  Αγίας Παρασκευής και Κηφισιάς, το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου, η Δημοτική Αστυνομία Χαλανδρίου, ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος, Πρόσκοποι και Οδηγοί, καθώς επίσης οι εθελόντριες νοσηλεύτριες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ο Δήμος Χαλανδρίου ευχαριστεί και συγχαίρει όλους τους δρομείς για τη συμμετοχή τους και ανανεώνει το ραντεβού για τον επόμενο χρόνο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Οι νικητές του αγώνα 10χλμ. είναι:

  1. ΤΣΙΓΕΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (0:38:30)
  2. ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ (0:39:58)
  3. ΜΠΟΥΛΑΣΙΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ (0:40:05)

Οι νικήτριες των 10χλμ. είναι:

  1. ΦΑΛΤΑΙΤΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (0:45:39)
  2. ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ (0:46:09)
  3. ΣΤΕΦΑΝΙΔΑΚΗ ΕΛΕΝΗ (0:46:23)

Οι νικητές του αγώνα 5χλμ. είναι:

  1. ΦΛΟΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (0:17:35)
  2. ΑΛΕΒΙΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (0:17:43)
  3. ΧΕΛΒΑΤΖΙΑΝ ΚΑΡΛΟΣ (0:18:24)

Οι νικήτριες των 5χλμ. είναι:

  1. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ (0:21:11)
  2. ΠΑΠΠΑ ΜΑΡΙΑ (0:22:05)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet