Ομόφωνα «μοιράστηκαν» οι αθλητικοί χώροι του Χαλανδρίου στα σωματεία από το Δημοτικό Συμβούλιο
Αθλητισμός

Ομόφωνα «μοιράστηκαν» οι αθλητικοί χώροι του Χαλανδρίου στα σωματεία από το Δημοτικό Συμβούλιο

Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου, την Τετάρτη 28/7, η κατανομή ημερών και ωρών στους δημόσιους αθλητικούς χώρους της πόλης στα τοπικά σωματεία.

«Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη αθλητική χρονιά, που σημαδεύτηκε από την διακοπή κάθε αγωνιστικής διαδικασίας, η σημερινή (σ.σ.: χθεσινή) ομόφωνη αποδοχή από το Δημοτικό Συμβούλιο της πρότασης της διοίκησης για την κατανομή των ημερών και ωρών παραχώρησης των δημόσιων αθλητικών χώρων στα σωματεία της πόλης είναι μια καλή είδηση. Απηχεί τόσο την αντικειμενικότητα των προτάσεων, την εκτεταμένη διαβούλευση με τα σωματεία και πάνω από όλα την αποφασιστικότητα να εξασφαλίσουμε ισοτιμία για όλους, με βάση αναμφισβήτητα αντικειμενικά κριτήρια σε θέματα που παλαιότερα γίνονταν αντικείμενο μικροπολιτικών αντιπαραθέσεων και πελατειακών δικτύων» σημειώνει σχετικώς ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος, για να προσθέσει:

«Ήδη από το 2014 και τα κλειστά λόγω παρανομιών αθλητικά κέντρα έχουμε περάσει σε μια νέα περίοδο. Με σημαντικές επενδύσεις σε έργα πλήρους ανακαίνισης κλειστών και ανοιχτών αθλητικών χώρων, με ενίσχυση του προσωπικού, της ασφάλειας και της προσβασιμότητάς τους, με δημιουργία εκ του μηδενός δημοτικών αθλητικών προγραμμάτων και τη δημιουργία νέων αθλητικών χώρων, ο δρόμος άνοιξε».

Και ο δήμαρχος Χαλανδρίου καταλήγει στον σχολιασμό του: «Με τη συνεργασία Δήμου, εργαζομένων, πολιτών και σωματείων, ο αθλητισμός στην πόλη γυρίζει σελίδα. Όσοι ελάχιστοι επιμένουν στη λογική των προνομιακών εξυπηρετήσεων είναι πια καιρός να προσαρμοστούν στη νέα εποχή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet