Οριακή νίκη για το βόλεϊ του ΠΑΚ Χαλανδρίου ενάντια στη Βάρη
Αθλητισμός

Οριακή νίκη για το βόλεϊ του ΠΑΚ Χαλανδρίου ενάντια στη Βάρη

Με οριακή νίκη συνέχισε η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΚ Χαλανδρίου, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, του Α΄ ομίλου, του Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, που αντιμετώπισε εκτός έδρας τη μαχητική Ομάδα του Α.Ο. Βάρης «Ο Αναγυρούς», στο κλειστό γυμναστήριο της Βάρης.

Η ομάδα του Χαλανδρίου ξεκίνησε τον αγώνα με αρκετές αλλαγές στην εξάδα της και έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστούν οι αθλήτριες που έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια, με συνέπεια να υπάρξουν διακυμάνσεις στην απόδοση της ομάδας και να μην βρεθεί ο επιβαλλόμενος ρυθμός του αγώνα.

Στο τρίτο και το τέταρτο σετ η ομάδα της Βάρης είχε διαρκώς το προβάδισμα στο σκορ, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να φτάσει στην ισοφάριση και να χρειαστεί να παιχτεί το tie break, για να δώσει τον νικητή της βραδιάς.

Στο τελευταίο σετ το Χαλάνδρι έδειξε χαρακτήρα και κέρδισε τον αγώνα με τελικό σκορ 2-3 σετ (17- 25, 18-25, 25-22, 25-23, 6-15).

Η ομάδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου, με αυτή την απώλεια του βαθμού έχασε την ευκαιρία να ξαναβρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και παρέμεινε στη 2η θέση.

«Επιβάλλεται πλέον να γίνει συνείδηση σε όλους τους συντελεστές της ομάδας μας, ότι πρωταθλητισμός δεν γίνεται με τρεις προπονήσεις την εβδομάδα, χρειάζεται να βρεθεί κατεπείγοντος και τέταρτη προπόνηση εκτός Χαλανδρίου, γιατί είναι γνωστό ότι μόνο με την υστεροφημία δεν κερδίζονται οι αγώνες», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΠΑΚ Χαλανδρίου η οποία και εύχεται συγχαρητήρια στην ομάδα της Βάρης «που έδειξε στοιχεία μιας καλοδουλεμένης ομάδας».

Αναφορικά με τη διαιτησία των κ.κ Σαράντου Προκοπίου, Στέλιου Σταυριανουδάκη και Κωνσταντίνου Σκριμπώνη, η διοίκηση του ΠΑΚ τη χαρακτηρίζει «μέτρια».

Α.Ο. ΒΑΡΗΣ ΑΝΑΓΥΡΟΥΣ (Μ. Radoskovic, Κ. Στάικος): Ε. Μυρίλλα, Β. Καραθανοσοπούλου, Α. Κουλπαλίδη, Χ. Μαραυροϊδάκη, Β. Ζώη (λ), Πετράκη-Βιανσέ, Α. Ντέλια, Η. Δήμου, Σ. Μπεκιάρη, Ε. Μακρή, Ε. Βαδάση (λ), Γ. Κολοκούρη.

ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Κώστας Λεβαντής): Κατερίνα Μαυρίδη, Λιλή Φουσίανη (λ), Πέρσα Σακελλαρίδη, Μαριάννα Λιαρούτσου, Μυρτώ Καλλιπολίτη, Μαρία Τζεμπετζή, Παναγιώτα Καραγιαννίδου, Ακριβή Μανριώτη, Κατερίνα Τράκα-Ζαρκάδη, Στέλλα Ρουσοπούλου, Δήμητρα Πέρρα (λ), Νάντια Ιμπραχήμ-Άλλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet