Ο θεσμός της «Αθλητικής Κατασκήνωσης» επιστρέφει στο Χαλάνδρι
Αθλητισμός

Ο θεσμός της «Αθλητικής Κατασκήνωσης» επιστρέφει στο Χαλάνδρι

Ο θεσμός της «Αθλητικής Κατασκήνωσης», που δεν πραγματοποιήθηκε τα δύο προηγούμενα χρόνια λόγω της πανδημίας, επιστρέφει στο Χαλάνδρι, δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά να περνούν ευχάριστα τις ημέρες του καλοκαιριού, υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση καθηγητών φυσικής αγωγής και έμπειρου προσωπικού.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά δημοτών – κατοίκων Χαλανδρίου και υπαλλήλων του Δήμου. Πραγματοποιείται σε τρεις περιόδους, δύο εβδομάδων (εκτός Σαββατοκύριακου) και εξυπηρετεί έως 750 παιδιά συνολικά, τα οποία κατά τη λήξη του σχολικού έτους 2021-2022 θα αποφοιτήσουν από τις τάξεις του δημοτικού σχολείου (από Α΄ έως και ΣΤ΄ Δημοτικού).

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, τα παιδιά απασχολούνται ευχάριστα μέσα σε ένα ασφαλές αθλητικό περιβάλλον, όπου ψυχαγωγούνται και έρχονται σε επαφή με διάφορα αθλήματα, ενώ ταυτόχρονα κοινωνικοποιούνται, δημιουργώντας νέες φιλίες και συμμετέχοντας σε δραστηριότητες που απολαμβάνουν.

Τα προγράμματα που υλοποιούνται. στο πλαίσιο της αθλητικής κατασκήνωσης, είναι προσαρμοσμένα και κατάλληλα για τις ηλικίες των παιδιών που συμμετέχουν και είναι σχεδιασμένα από πτυχιούχους καθηγητές φυσικής αγωγής – προπονητές του Δήμου.

Οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα ξεκινούν την Τρίτη 3 Μάϊου 2022 και θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της πλατφόρμας demos365.chalandri.gr.

Περισσότερες πληροφορίες για την «Αθλητική Κατασκήνωση»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet