Ο «Παίκτης του μήνα» στον Απόλλωνα Χαλανδρίου!
Αθλητισμός

Ο «Παίκτης του μήνα» στον Απόλλωνα Χαλανδρίου!

Ο Απόλλων Χαλανδρίου καινοτομεί, για τα δεδομένα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου τουλάχιστον, θεσμοθετώντας έπαθλο για τον «Παίκτη του μήνα»!

Ένας θεσμός πολύ διαδεδομένος στο εξωτερικό, ήρθε στον Απόλλωνα Χαλανδρίου ως μία μίνιμουμ ηθική επιβράβευση των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών του, που άλλωστε δεν έχουν οικονομικές απολαβές από τον σύλλογο.

Και «καθώς τα βραβεία… δικά μας είναι και ό,τι θέλουμε τα κάνουμε, για τον Σεπτέμβριο τιμήθηκαν δύο παίκτες, ο Γιώργος Γαλανόπουλος και ο Βασίλης Κούκος», όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Τα κριτήρια για την επιλογή του «Παίκτη του μήνα», πάντως, δεν είναι αυστηρώς αγωνιστικά. Και αυτό γίνεται εύκολα κατανοητό, με την εξήγηση που ακολουθεί για τους δύο πρώτους βραβευθέντες, τον Γιώργο Γαλανόπουλο και τον Βασίλη Κούκο. «Κριτής» είναι ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Βλάχος, σε συνεννόηση με τη διοίκηση.

Γιώργος Γαλανόπουλος

Αρχηγός, βασικός και στα τέσσερα επίσημα παιχνίδια της ομάδας τον μήνα Σεπτέμβριο (τρία κυπέλλου, ένα πρωταθλήματος), με σταθερά καλή απόδοση και με 3 γκολ + 2 ασίστ στο ενεργητικό του. Ηγετική προσωπικότητα, πολυσύνθετος παίκτης, με εμπειρίες από ανώτερες κατηγορίες. Με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, θα ήταν ο μοναδικός «Παίκτης του μήνα».

Βασίλης Κούκος

Ένα παιδί «χτυπημένο» από πολλούς τραυματισμούς, κατέβαλε τρομερή προσπάθεια φέτος στην προετοιμασία. «Στέγνωσε», ανέβασε πολύ τα επίπεδα της φυσικής του κατάστασης, ήταν βασικός στο πρώτο ματς κυπέλλου και έχασε τα άλλα τρία, διότι έπρεπε να αφαιρέσει τις βίδες από την τελευταία του εγχείριση στο χέρι. Το ίδιο βράδυ του χειρουργείου ήταν στο γήπεδο για προπόνηση και έβγαλε νωρίτερα τα ράμματα για να μπει να βοηθήσει την ομάδα. Παράδειγμα προς μίμηση.

«Συγχαρητήρια και στους δύο! Μακάρι και οι επόμενοι μήνες να είναι καλοί για την ομάδα, έτσι ώστε να είναι και περισσότεροι οι υποψήφιοι κάθε φορά!» καταλήγει η ανακοίνωση της ομάδας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet