“Πάτησε” την Πεντέλη ο Προμηθέας Χαλανδρίου
Αθλητισμός

“Πάτησε” την Πεντέλη ο Προμηθέας Χαλανδρίου

Με μία… διθυραμβική ανάρτηση ανήγγειλε στο facebook την πρώτη νίκη στην ιστορική πρεμιέρα της στις εθνικές κατηγορίες η ομάδα του Προμηθέα Χαλανδρίου. Ας την απολαύσουμε:

Το… πειρατικό του Προμηθέα ξεκίνησε για άλλα λιμάνια και πρώτο θύμα… λεηλασίας του ήταν η Πεντέλη. Στην ιστορική πρεμιέρα της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες, ο Προμηθέας, όντας τυπικά γηπεδούχους σε ένα κλειστό που δεν είχε κερδίσει ούτε σε φιλικά, επικράτησε με 71-59 νικώντας και την γκαντεμιά που τον κυνηγάει από την αρχή της σεζόν.

Χωρίς τον Λοΐζο και με τον ασταμάτητο στο πρώτο ημίχρονο Βαρσαμούλη να τίθεται νοκ άουτ με διάστρεμμα, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, βρήκε τον ήρωά του στο πρόσωπο του… τάνκερ Σπύρου Σπετσιέρη. Μαζί με τον… οδοστρωτήρα Κώστα Παπαλουκά έκλεισαν τους διαδρόμους, μάζεψαν όλα τα ριμπάουντ, ενώ ο φόργουορντ του Προμηθέα… σκότωσε τέσσερις φορές την Πεντέλη από τα 6,75μ.

Ουσιαστικός και μεστός στο παιχνίδι του ο Κώστας Ανδρουλάκης, ενώ Τασιόπουλος, Ρώσσης, Καρούζος και τα αδέλφια Καραθανασόπουλοι βοήθησαν τόσο σε επίθεση όσο και σε άμυνα, για να έρθει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα στην ιστορία του Προμηθέα! Δεν τρελαινόμαστε ακόμα… έχουμε χρόνο μπροστά μας!

Προμηθέας-Πεντέλη 71-59
Διαιτητές: ΠολυχρόνηςΛύρας
Δεκάλεπτα: 21-19, 37-28, 57-45, 71-59

Προμηθέας (Νικητόπουλος): Θεοφάνης, Θ. Καραθανασόπουλος 6 (2), Α. Καραθανασόπουλος 4, Σπετσιέρης 12 (4), Παπαλουκάς 2, Τασσιόπουλος 11(1), Καρούζος 8 (2), Σαμιώτης, Βαρσαμούλης 9, Ρώσσης 6, Ανδρουλάκης 11 (1), Μαλούκος 2.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet