ΠΑΚ Χαλανδρίου: Ένας χρόνος από τον παράνομο ξεριζωμό μας
Αθλητισμός

ΠΑΚ Χαλανδρίου: Ένας χρόνος από τον παράνομο ξεριζωμό μας

Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που αποβλήθηκε από τον χώρο στον οποίο στεγαζόταν στο Αθλητικό Κέντρο «Αποστολοπούλου» το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου.

Με αφορμή τη συμπλήρωση του χρονικού αυτού διαστήματος ο πρόεδρος του ΠΑΚ Χαλανδρίου, Παναγιώτης Τζήμος, τονίζει ότι ακόμη δεν έχει παραχωρηθεί χώρος για το τμήμα Άρσης Βαρών του Σωματείου, αλλά ούτε και για τη γραμματεία του Σωματείου, καθώς, επίσης, ότι δεν έχει αδειοδοτηθεί ακόμη το Αθλητικό Κέντρο. Ως εκ των ανωτέρω, τονίζει προς τον δήμαρχο Χαλανδρίου, Σίμο Ρούσσο, ότι το ΠΑΚ Χαλανδρίου «δεν θα σταματήσει να διεκδικεί τα αυτονόητα», όπως σημειώνει, και τον καλεί να «εκτελέσει όσα προβλέπει ο Νόμος».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του αθκητικού σωματείου:

Ένας χρόνος από τον παράνομο ξεριζωμό του ΠΑΚ Χαλανδρίου

Σήμερα συμπληρώνεται ένας ολόκληρος χρόνος από τότε που η δημοτική Αρχή του κυρίου Συμεών Ρούσσου απέβαλε παράνομα το σωματείο μας από τμήμα του υπόγειου χώρου του αθλητικού κέντρου «Αποστολοπούλου», που νόμιμα μας είχε παραχωρηθεί κατά χρήση από τον Δήμο για αόριστο χρόνο.

Είναι γνωστό σε όλους ότι η Δικαιοσύνη μας έχει δικαιώσει πανηγυρικά σ΄ αυτή την αντιδικία μας με τη δημοτική Αρχή.

Παρόλα αυτά όμως ο δήμαρχος Συμεών Ρούσσος:

  • Δεν μας έχει παραχωρήσει ακόμα χώρο για τη στέγαση του ιστορικού τμήματός μας της άρσης βαρών, που έχει φέρει ευρωπαϊκά μετάλλια, με συνέπεια την ουσιαστική του διάλυση.
  • Δεν μας έχει παραχωρήσει ακόμα χώρο για τη στέγαση της γραμματείας του σωματείου μας, με συνέπεια αυτή να λειτουργεί πραγματικά «στον δρόμο», με την περιουσία του σωματείου μας «παραπεταμένη» σε κάποιο χώρο του κτηρίου του Κέντρου Νεότητας του Δήμου.
  • Κυρίως όμως δεν έχει καταφέρει ακόμα να αδειοδοτήσει το αθλητικό κέντρο «Αποστολοπούλου», το οποίο δεν έχει ούτε καν νερό και τουαλέτες για την εξυπηρέτηση στοιχειωδών αναγκών της αθλούμενης νεολαίας του σωματείου μας!

Κύριε Συμεών Ρούσσο, εμείς δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε τα αυτονόητα.

Εσείς πότε θα εκτελέσετε όσα ο Νόμος προβλέπει;

Για το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου,

Ο πρόεδρος,

Παναγιώτης Τζήμος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet