Προμηθέα… μην το βάζεις κάτω!
Αθλητισμός

Προμηθέα… μην το βάζεις κάτω!

Ο Προμηθέας δεν τα κατάφερε στο τελευταίο ματς της σειράς των τελικών και ηττήθηκε από τον Άρη Πετρούπολης με 46-34, τερματίζοντας δεύτερος στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ γυναικών. Τελικώς, μέτρησε η μεγαλύτερη εμπειρία των γηπεδούχων σ΄ έναν νευρικό και πολύ κακό ποιοτικά αγώνα.

Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 14-6 στο α’ δεκάλεπτο. Ο Προμηθέας, βγάζοντας ενέργεια στο γήπεδο, κατάφερε να ισοφαρίσει και το ημίχρονο να τελειώσει με ισόπαλο σκορ 20-20.

Ο Προμηθέας μπήκε εξίσου δυνατά και στο 2ο ημίχρονο (20-24), όμως κάποια σφυρίγματα επέφεραν εκνευρισμό στην ομάδα και έβγαλαν εκτός παιχνιδιού την καλύτερη παίχτριά του (Κεσσέ). Εκεί μέτρησε η εμπειρία της ομάδας της Πετρούπολης, η οποία κυριάρχησε κοντά στο καλάθι με τις Ροΐδου και Τσουμάνη να κάνουν τη διαφορά. Ο Προμηθέας, όντας εκνευρισμένος, δεν μπόρεσε να πετύχει εύκολα καλάθια (7/17 ελεύθερες βολές) και ο Άρης διατήρησε μια σημαντική διαφορά μέχρι το τέλος του αγώνα.

Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα της Πετρούπολης για την άνοδό της στην Α2 Εθνική κατηγορία!

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 46 (20) – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 34 (20)

Διαιτητές: Θεοδωρόπουλος, Σιδερής

Άρης Πετρούπολης (Μίχα): Καβαλάρη 7, Λιάγκα 10, Μιχοπούλου, Ροίδου 9, Γιακουμάτου 6 (1), Τσουμάνη 14 (1).

Προμηθέας (Μανουσάκης): Βασιλοπούλου 5 (1), Φρέρη, Δ. Σολωμού 12, Μπουκίτα, Χαραλαμπίδου, Σατρατζέμη 3, Κεσσέ 11, Κριθήμου 3, Σωτηρίου, Βλαχοπούλου, Βελέντζα, Κoτσίρα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας συγχαίρει όλες τις αθλήτριες του Γυναικείου Τμήματος που συνετέλεσαν στην εκπληκτική φετινή πορεία του Τμήματος στο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ και είχαν σαν αποτέλεσμα την κατάληψη της 2ης θέσης!!!

 Συγχαίρει τους αρχιτέκτονες αυτής της ομάδας, προπονητές κ.κ. Μανουσάκη Μάνο & Βερροιόπουλο Νίκο, οι οποίοι οδήγησαν τα κορίτσια μας σε αυτή τη μεγάλη μας επιτυχία!!!

Ευχαριστεί θερμά τους εφόρους κ.κ. Σκουτέλα Σταμάτη & Καραμολέγκο Ανδρέα, που κράτησαν όλη τη χρονιά την ομάδα μας σαν οικογένεια!!! Τέλος πολλά ευχαριστώ στους γονείς-μέλη, φίλους & χορηγούς οι οποίοι αποτέλεσαν στην πλειονότητα των αγώνων μας τον 6ο παίκτη για αυτήν την ομάδα!!!

Σε αυτούς που παρευρέθηκαν στον χθεσινοβραδινό τελικό και είδαν τι συνέβη τους δικαιολογούμε απόλυτα για τις αντιδράσεις τους γιατί: “Όλες οι ανοησίες και οι αδικίες που δεν κάνω εγώ, με κάνουν έξω φρενών”, αλλά τους συγχαίρουμε γιατί με τη στάση τους δεν ήταν εκεί “για να χειροκροτήσουν τα πυροτεχνήματα, αλλά την ανατολή του ήλιου”!!!

Ας διαδώσουμε λοιπόν τα ευχάριστα νέα για την επιτυχία μας στον Δήμο μας, σε κάθε γειτονιά του, ώστε μικρές αθλήτριες να προσέλθουν στις ακαδημίες μας και να αποτελέσουν το λαμπρό μέλλον του Τμήματος!!!

Προμη-θεέεεες σας ευχαριστούμε για όλα!!!”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet