Πρώτες στο Τουρνουά μίνι-κορασίδων του Πανιωνίου οι πολίστριες του Νηρέα
Αθλητισμός

Πρώτες στο Τουρνουά μίνι-κορασίδων του Πανιωνίου οι πολίστριες του Νηρέα

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες της ακαδημίας υδατοσφαίρισης μίνι-κορασίδων του Νηρέα Χαλανδρίου δίνει ο Σύλλογος μέσα από την ιστοσελίδα του για την εξαιρετική παρουσία τους στο Τουρνουά που διοργάνωσε ο Πανιώνιος στις 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης (αθλήτριες γεννημένες το έτος 2005 και μικρότερες).

Η ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου, υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας Μαρίας Θαλασσανίδου, κατάφερε τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, κατακτώντας την 1η θέση στο τουρνουά.

Αναλυτικότερα, την Παρασκευή οι νεαρές πολίστριες του Νηρέα κέρδισαν την μία ομάδα του Πανιωνίου (11-7), ενώ με τον ίδιο τρόπο ολοκλήρωσαν και την πορεία τους στο τουρνουά, κερδίζοντας την δεύτερη ομάδα του Πανιωνίου, την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου.

Το Σάββατο οι μικρές αθλήτριες αντιμετώπισαν τον πάντα υπολογίσιμο Ολυμπιακό, τον οποίο και κέρδισαν με τελικό σκορ 16-7.

Και η ανάρτηση του Συλλόγου καταλήγει: “Συγχαρητήρια και πάλι σε όλες τις αθλήτριες αλλά και το προπονητικό team. Σίγουρα περιμένουμε πολλά από τις νεαρές αυτές πολίστριες που έχουν αρχίσει ήδη να δείχνουν τις δυνατότητές τους, ενώ έχουν ακόμα πολύ δρόμο μπροστά τους”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet