Ρεκόρ συμμετοχών στο 17ο Σκακιστικό Κύπελλο Δημοτικών Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Ρεκόρ συμμετοχών στο 17ο Σκακιστικό Κύπελλο Δημοτικών Χαλανδρίου

Το απόγευμα της Τρίτης 2 Ιουνίου 2015 διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στην πλατεία Χαλανδρίου το 17ο Σκακιστικό Κύπελλο Δημοτικών Σχολείων Χαλανδρίου.

Στην εκδήλωση, που οργανώθηκε από τον Σκακιστικό Όμιλο Χαλανδρίου με την αρωγή του Δήμου Χαλανδρίου, έλαβαν μέρος 30 τετραμελείς ομάδες από 20 Δημοτικά Σχολεία του Χαλανδρίου και όμορων Δήμων που οι μαθητές τους δραστηριοποιούνται στο σκάκι κυρίως μέσω του Σκακιστικού Ομίλου Χαλανδρίου.

Συνολικά, μαζί με τους αναπληρωματικούς παίκτες, συμμετείχαν 150 μαθητές, αριθμός ρεκόρ για τη διοργάνωση, αυξημένος κατά 50% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή εκδήλωση. Μία εξαιρετική εικόνα, με την κεντρική πλατεία να πλημμυρίζει από παιδικά γέλια και φωνές, χειροκροτήματα και ενθουσιασμό.

Την πρώτη θέση κατέκτησε η 1η ομάδα του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής, τη δεύτερη θέση το 16ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου και την τρίτη θέση η 1η ομάδα του 13ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου.

Σε ατομικό επίπεδο, με πέντε νίκες σε πέντε αγώνες διακρίθηκαν οι Χρήστος Παρόγλου, Ιάσων Σπάλας, Μαριάννα Παρόγλου, Δήμητρα Ρούφη και Βιολέτα Μπεναρντούτ.

Δείτε τα πλήρη αποτελέσματα ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Σκακιστικού Ομίλου Χαλανδρίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σέργιος Γκάκας, οι οποίοι απένειμαν τα κύπελλα και τα μετάλλια στους διακριθέντες.

Οι νεαροί σκακιστές και σκακίστριες, στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης που τόσο ανάγκη την έχουμε σήμερα, ως «παράβολο συμμετοχής» στους αγώνες προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου περισσότερα από 100 κιλά τρόφιμα.

Ο Σκακιστικός Όμιλος Χαλανδρίου μεταφέρει, με ανακοίνωσή του, τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, στους γονείς και στους προπονητές τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet