Σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΚ Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Σε τροχιά θετικών αποτελεσμάτων η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΚ Χαλανδρίου

Με νίκες συνέχισε η ομάδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου στον τέταρτο όμιλο του πρωταθλήματος της Δ΄ ΕΣΚΑ. Απέναντι στον Ζεύς Ερυθρού και τον Αρίωνα το ΠΑΚ έδειξε ότι με κάθε αγωνιστική που περνά η ομάδα βρίσκει τα πατήματά της και παίρνει θετικά αποτελέσματα εντός και εκτός έδρας.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ο Σύλλογος σχολιάζει τους τελευταίους αγώνες ως εξής:

Στον πρώτο αγώνα, με αντίπαλο τον Ζεύς Ερυθρού, η ομάδα έπαιξε καλό μπάσκετ μόνο κατά διαστήματα και κατάφερε να πάρει τη νίκη κυρίως χάρη στην άμυνά της με σκορ 41-52. Ένα δεκαήμερο χωρίς αγωνιστική δράση φαίνεται ότι επηρέασε τους παίκτες, οι οποίοι προσπάθησαν ωστόσο και κατάφεραν, μέσα από την ενέργεια που έβγαλαν στο γήπεδο, να καλύψουν τυχόν αδυναμίες.

Με μια μόλις ημέρα στη διάθεσή της για ξεκούραση και προετοιμασία η ομάδα μας κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Γ.Σ. Αρίωνα σε ένα πολύ κρίσιμο βαθμολογικά και όχι μόνο, παιχνίδι. Το ΠΑΚ κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού και με ένα εντυπωσιακό δεύτερο δεκάλεπτο, όπου είχε 10/10 δίποντα, να μπει στα αποδυτήρια με το υπέρ του σκορ 33-30.

Μετά την ανάπαυλα το Πρότυπο έδειξε ότι το δυνατό του χαρτί φέτος είναι η άμυνα, καθώς κατάφερε να κρατήσει τον αντίπαλο για αρκετά λεπτά χωρίς καλάθι και να πάρει τελικά την νίκη στο νήμα με σκορ 53-52.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet