Σταθερή αξία στην ελληνική Άρση Βαρών η Ευτυχία Ανανιάδου
Αθλητισμός

Σταθερή αξία στην ελληνική Άρση Βαρών η Ευτυχία Ανανιάδου

Ως τη «σταθερή αξία» στην ελληνική γυναικεία Άρση Βαρών χαρακτηρίζει την αθλήτρια Ευτυχία Ανανιάδου το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου.

Η διοίκηση του Συλλόγου εύχεται στην αθλήτριά του κάθε επιτυχία στους αγωνιστικούς της στόχους και την ευχαριστεί για την αγωνιστική της προσφορά, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωσή του.

Ευτυχία Ανανιάδου: Η σταθερή αξία στην Ελληνική Γυναικεία Άρση Βαρών!!!

Χρειάζεται μεγάλη δύναμη ψυχής και υπερβολική αγάπη για την Άρση Βαρών να διανύεις για δέκα ολόκληρα χρόνια και σε καθημερινή βάση, ενενήντα χιλιόμετρα για να κάνεις προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

Είναι το πρώτο, αναγνωριστικό και καθοριστικό κριτήριο για να καταγράψει κανείς το μεγάλο πάθος της Ευτυχίας Ανανιάδου για το άθλημα που λατρεύει, την Άρση Βαρών.

Μπορεί η Ευτυχία να εντάχθηκε στο δυναμικό των Αθλητών του ΠΑΚ  Χαλανδρίου τον Ιανουάριο του 2013, από τον Α.Ο. Δόξας Πεύκης, αλλά από πολλά χρόνια πριν την αισθανόμασταν «δικό μας παιδί», δεδομένου ότι η ίδια πάντα επέλεγε να προπονείται με τους αξιόλογους προπονητές του Συλλόγου μας.

Η Ευτυχία Ανανιάδου, ξεκίνησε την Άρση Βαρών, σε ηλικία δέκα έξι ετών, αθλήτρια με ταλέντο και με υποδομή προερχόμενη από τα αγωνίσματα των ρίψεων του Στίβου, έκανε τον πρώτο της αγώνα στις 16 Απριλίου 2004, που στην ηλικιακή κατηγορία των Κορασίδων και στην κατηγορία σωματικού βάρους των +69 κιλών, σημείωσε επιδόσεις 62,5 κιλά αρασέ και 75 κιλά στο επολέ ζετέ και με 137,5 κιλά στο σύνολο, κατέκτησε την πρώτη θέση στη διοργάνωση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Κορασίδων.

Οι σημαντικότεροι αγωνιστικοί σταθμοί της Ευτυχίας στη μέχρι σήμερα αθλητική της σταδιοδρομία. είναι οι διεθνείς συμμετοχές της με την Εθνική Ομάδα:

  • Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων στην Τενερίφη της Ισπανίας, το έτος 2007, που στην κατηγορία των 75 κιλών, με επίδοση 170 κιλά στο σύνολο, κατέκτησε την Πέμπτη θέση.
  • Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων της Τσεχίας, το έτος 2007, που στην κατηγορία των 75 κιλών, με επίδοση 170 κιλά στο σύνολο, κατέκτησε την Έκτη θέση.
  • Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών στα Τίρανα της  Αλβανίας, το έτος 2013, που στην κατηγορία των 75 κιλών, με επίδοση 205 κιλά στο σύνολο, κατέκτησε την Έβδομη θέση.
  • Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών στο Τελαβίβ του Ισραήλ, το έτος 2014, που στην κατηγορία των +75 κιλών, με επίδοση 230 κιλά στο σύνολο, κατέκτησε την Έβδομη Θέση.

Η Ευτυχία Ανανιάδου υπήρξε επί σειρά ετών πρωταθλήτρια Ελλάδος στις κατηγορίες των Κορασίδων, Νεανίδων, Νέων Γυναικών και Γυναικών, κερδίζοντας πολλές διακρίσεις και μετάλλια.

Τα δυο τελευταία χρόνια είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία των Γυναικών, στα +75 κιλά, ενώ στο Κύπελλο Επίλεκτων Αθλητριών, τον Φεβρουάριο του 2014, ανακηρύχθηκε η κορυφαία αθλήτρια της Άρσης Βαρών για τη χώρα μας.

Σήμερα η Ευτυχία γυμνάζεται εντατικά, με την καθοδήγηση του καταξιωμένου προπονητή του ΠΑΚ Γιάννη Κατσαϊδώνη, για το Κύπελλο Επίλεκτων Αθλητών, που θα γίνει στις 14 Φεβρουαρίου 2015, στη Μεγαλόπολη, ενώ ο κυρίαρχος αγωνιστικός της στόχος, είναι μια διάκριση στο Ευρωπαϊκό  Πρωτάθλημα Γυναικών, που θα γίνει τον Απρίλιο του 2015, στη Γεωργία.

Στον ιδιωτικό της βίο η Ευτυχία, είναι ιδιωτική υπάλληλος, είναι έγγαμη με τον πρωταθλητή της Άρσης Βαρών Τάσο Τριανταφύλλου και ζει μόνιμα στον Ωρωπό Αττικής.

Η διοίκηση του Συλλόγου μας, εύχεται κάθε επιτυχία στους αγωνιστικούς  στόχους της Ευτυχίας, που κυρίως θα αποτελέσουν μια ηθική επιβράβευση για την ίδια, έναντι της τιτάνιας προσπάθειας που καταβάλει, την ευχαριστεί για την απόφαση της να είναι μέλος  της ισχυρής ομάδας του ΠΑΚ Χαλανδρίου και θεωρεί ότι η δική της παρουσία στον Σύλλογο μας, όπως και των άλλων πρωταθλητών μας, είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς και κοσμούν τον αγωνιστικό αθλητισμό του Χαλανδρίου.

Ευτυχία σε ευχαριστούμε για την αγωνιστική σου προσφορά και δηλώνουμε ότι στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, ο Σύλλογος μας θα είναι αρωγός των προσπαθειών σου.

Για το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου

Παναγιώτης Τζήμος

Πρόεδρος του Δ.Σ.   

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet