Στα τελικά των πλέι οφ ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Αθλητισμός

Στα τελικά των πλέι οφ ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

“Οι παρέες γράφουν ιστορία… και η παρέα του Προμηθέα αυτή την Τρίτη μας έστειλε στα ουράνια. Το τελικό 66-55 επί του μαχητικού Απόλλωνα, οδηγεί την ομάδα μας για πρώτη φορά στα τελικά των πλέι οφ με βλέψεις την… άνοδο της στη Γ’ Εθνική”. Με αυτή την εισαγωγή σχολιάζει τη μεγάλη νίκη επί του Απόλλωνα ο προμηθέας στη σελίδα του στο facebook και συνεχίζει:

Αλλά μην βιαζόμαστε…

Τι έγινε απόψε (σ.σ.: Τρίτη 13 Μαΐου) στο κατάμεστο και γεμάτο παλμό Μ. Παπαδάκης; Ο Προμηθέας κατέκτησε και μαθηματικά την 3η θέση στην Α’ ΕΣΚΑ μόλις στη δεύτερη παρουσία του στην πρώτη κατηγορία! Υπάρχει και συνέχεια; Οι παίκτες του Τάσου Νικητόπουλου μπορούν να τα κάνουν όλα, ακόμα και αν κληθούν να παίξουν με μειονέκτημα έδρας.

Άλλα μέχρι τα τελικά έχουμε χρόνο. Ας χορτάσουμε τώρα το νέκταρ της επιτυχίας. Ένα νέκταρ που μας κέρασαν οι παίκτες του Προμηθέα. Με τον Παπαλουκά να δίνει συγκλονιστικές μάχες κοντά στο καλάθι και να εξαφανίζει τον Αθανασάκη. Με τον Μαλούκο να εκτελεί από κοντά και να πετυχαίνει το πιο κρίσιμο ίσως καλάθι του αγώνα στην δ’ περίοδο. Με τον Φρίμα να παραδίδει μαθήματα άμυνας. Με τον Φανούρη Τασιόπουλο να είναι ένας μόνιμος κίνδυνος για την αντίπαλη άμυνα, που έτρεχε πανικόβλητη να τον μαρκάρει και άφηνε κενά για τους υπόλοιπους. Με τον Θάνο Καραθανασόπουλο να οργανώνει άψογα την ομάδα. Με τον Κώστα Ανδρουλάκη να συνεχίζει τις πολύ καλές του εμφανίσεις σε ρόλο… σούπερμαν σε άμυνα και επίθεση. Με τους Αλέξη Καραθανασόπουλο, Χάρη Βουρδουμπά, Σπύρο Σπετσιέρη και Ανδρέα Παπαδρόσο να βάζουν και αυτοί το λιθαράκι τους.

Και αφήσαμε για το τέλος τον καλύτερο του αγώνα… Τον άνθρωπο ορχήστρα. Τον εκτελεστή των ονείρων του Απόλλωνα. Το Νίκο Καρούζο! Ασίστ, ριμπάουντ, τρίποντα μαχαιριά αλλά και απαράμιλλη ψυχραιμία στο τέλος από τον παίκτη αποκάλυψη του Προμηθέα.

Έχει και συνέχεια; Το πειρατικό του Προμηθέα ξεκίνησε…

Σημειώνεται ότι ομάδα του Χαλανδρίου έκανε το 3-0, καθώς είχε ήδη επικρατήσει του Απόλλωνα δύο φορές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και περιμένει πλέον να μάθει τον αντίπαλό της στον τελικό, ο οποίος θα προκύψει από το ζευγάρι του Άρη Πετρούπολης με τον Ζωγράφου.

Εάν αντίπαλος του Προμηθέα είναι ο Άρης Πετρούπολης, τότε ο Άρης θα έχει το πλεονέκτημα έδρας και η σειρά θα αρχίσει από το 1-1. Εάν αντίπαλος της ομάδας του Χαλανδρίου είναι ο Ζωγράφου, τότε και αυτή η σειρά θα αρχίσει από το 1-1, αλλά το πλεονέκτημα έδρας θα το έχει ο Προμηθέας.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 66 (37)
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 55 (28)

Διαιτητές: Θεονάς, Ζακεστίδης.

Προμηθέας (Νικητόπουλος): Θ. Καραθανάσοπουλος 3(1), Αλ. Καραθανάσοπουλος 4, Σπετσιέρης, Παπαδρόσος, Τασιόπουλος 13(1), Βουρδουμπάς, Παπαλουκάς 8, Φρίμας 3(1), Καρούζος 18(3), Ανδρουλάκης 5(1), Μαλούκος 12.

Απόλλωνας (Δεσποτάκης): Μανιάς 6 (2), Παπαποστόλου 3 (1), Κουτσουβάς 9 (1), Χερκελεντζής 4, Παλαντζάς 5 (1), Αθανασάκης 6, Κουτσουμπάς, Σκούταρης 7, Μπίτσικας 14 (1).

Προμηθέας (Νικητόπουλος): Θ. Καραθανάσοπουλος 3(1), Αλ. Καραθανάσοπουλος 4, Σπετσιέρης,

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet