Στα play off για άνοδο στην Α2 το βόλεϊ γυναικών ΠΑΚ Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Στα play off για άνοδο στην Α2 το βόλεϊ γυναικών ΠΑΚ Χαλανδρίου

Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος Βόλεϊ Γυναικών, η ομάδα του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου Χαλανδρίου κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία και δίκαια έλαβε το εισιτήριο συμμετοχής στα play off και διεκδίκησης της ανόδου, στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Ενδέχεται όμως να υπάρξει μεταβολή μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης ομάδας της βαθμολογίας, εφόσον είναι γνωστό ότι βρίσκεται σε εκκρεμότητα η έκδοση της απόφασης του ΑΣΕΑΔ, μετά από προσφυγή που κατέθεσε η ομάδα της Α.Ε. ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ, σε βάρος σχετικής απόφασης της ΕΣΠΑΑΑ, για τον λόγο αυτό δεν είναι γνωστό πότε θα ξεκινήσουν τα play off και ασφαλώς την προσεχή αντίπαλο, της ομάδας του Χαλανδρίου.

Με νίκη έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στα πλαίσια της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής, η Ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΚ Χαλανδρίου, στον Α΄ όμιλο, του Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, που αντιμετώπισε εκτός έδρας τη νεοφώτιστη αλλά μαχητική ομάδα της ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2015, στο κλειστό γυμναστήριο του Γαλατσίου.

Η γηπεδούχος ομάδα ξεκίνησε τον αγώνα με αποτελεσματικό σερβίς που σε συνδυασμό με τα δυνατά μπλοκ στο φιλέ, κατάφερε να δημιουργήσει σημαντικές διαφορές ασφαλείας σε όλα τα σετ του αγώνα και να επιβληθεί με τελικό σκορ 0-3 (11-25, 19-25, 16-25).

Με απολογισμό αποτελεσμάτων δέκα επτά νίκες και πέντε ήττες στο πρωτάθλημα, η ομάδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου κατάφερε να έχει και φέτος μια ενδιαφέρουσα πορεία, παρά τα  αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών που οφείλονται σε τραυματισμούς αθλητριών μας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου «Επιβάλετε όμως περισσότερη συγκέντρωση και προσήλωση και ασφαλώς δουλειά στο γήπεδο από όλες  τις αθλήτριες, για να μπορέσει η ομάδα μας να ανταποκριθεί στις αυξημένες και επίπονες απαιτήσεις των play off».

Παράλληλα η διοίκηση του Συλλόγου μεταφέρει τα συγχαρητήρια της στην ομάδα της Ένωσης Γαλατσίου, παρά την πτώση της από την κατηγορία.

Η διοίκηση χαρακτηρίζει «μέτρια τη διαιτησία των διαιτητών κ.κ Χρήστου Μαύρου, Νικολάου Μόσχου και Φωτεινής Κούτσα».

ΑΕΣ ΕΝΩΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (Ηλίας Αραμπατζής): Δ. Λινάρδου, Δ. Χατζηνικολάου, Ι. Κελεσίδη, Κ. Μουστογιάννη, Α. Κοντοπούλου, Θ.Ι. Παπανδρέου, Ζ. Παναγοπούλου, Α. Αγγελοπούλου, Α-Ε Σπένδου (λ), Μ. Ιεωρονυμάκη, Π. Μανούρη, Α-Μ Παπαγεωργίου.

ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Κώστας Λεβαντή): Κατερίνα Μαυρίδη, Λιλή Φουσιάνη (λ), Πέρσα Σακελλαρίδη, Μαριάννα Λιαρούτσου, Μυρτώ Καλλιπολίτη, Μαρία Τζεμπετζή, Παναγιώτα Καραγιαννίδου, Ακριβή Μαναριώτη, Κατερίνα Τράκα-Ζαρκάδη, Ζωή Φιλιπποπούλου, Δήμητρα Πέρρα (λ), Νάντια Ιμπραχήμ-Άλλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet