Στην Α2 εθνική κατηγορία βόλεϊ ο Γ.Σ. Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Στην Α2 εθνική κατηγορία βόλεϊ ο Γ.Σ. Χαλανδρίου

Στο ειδικό τουρνουά ανόδου για την Α2 γυναικών που έγινε στη Λαμία, ο Γυμναστικός Σύλλογος Χαλανδρίου πέτυχε δύο νίκες και κατάφερε να γίνει η πρώτη ομάδα βόλεϊ της πόλης που ανεβαίνει εθνική κατηγορία.

Το Σάββατο 7 Ιουνίου ο Γ.Σ. Χαλανδρίου κέρδισε τη ΜΕΝΤ απ΄ την οποία βρέθηκε να χάνει με 2-0 και το γύρισε σε 3-2 σετ. Την Κυριακή 8 Ιουνίου σε λιγότερο από 24 ώρες αντιμετώπισε τον ΑΓΟΓ Ευρυάλη, απ΄ τον οποίο βρέθηκε να χάνει 0-1 σετ και το γύρισε σε 3-1, με το τέταρτο σετ να είναι τελειώνει με 27-25 και με πολλές συγκινήσεις.

Ακολούθησε το ξέσπασμα των αθλητριών, των ανθρώπων του πάγκου, των γονέων φιλάθλων της ομάδας, για την επιτυχημένη ολοκλήρωση μια περιπετειώδους αγωνιστικής χρονιάς. Η κορύφωση έγινε στο γήπεδο Χαλανδρίου όπου η άφιξη του πούλμαν της ομάδας συνοδεύτηκε από σαμπάνιες και βεγγαλικά και από ένα κλίμα αποθέωσης.

Η γυναικεία ομάδα του Γ.Σ. Χαλανδρίου απ΄ την αρχή της αγωνιστικής χρονιάς βρισκόταν για διάφορους λόγους, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Μπορεί να υπήρχαν αρκετά καλό αγωνιστικό υλικό, όμως, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου, υπήρξαν ή προέκυψαν μια σειρά από παράμετροι που πολλές φορές έθεσαν σε αμφισβήτηση το κατά πόσο θα μπορούσε να αντέξει αυτή η ομάδα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «κάθε ομάδα, ειδικά όταν αποτελείται από ορισμένες αθλητικές προσωπικότητες, μπορεί να έχει τις δικές της ιδιαίτερες εσωτερικές διεργασίες που υψώνουν τοίχος σε οποιοδήποτε προσπαθεί να τις αποσπάσει απ’ την επίτευξη του αγωνιστικού στόχου. Αυτοί οι εσωτερικές διεργασίες λειτούργησαν σε καίρια σημεία και έτσι επιτεύχθηκε η άνοδος στην Α2 εθνική κατηγορία, παρά τα τόσα προβλήματα».

Για την ιστορία ακολουθούν μερικοί απ’ τους συντελεστές:

Αθλήτριες: Λία Γκόγκου (αρχηγός), Σοφία Γκιαούρη, Άννα Τσουμή, Άννα Σαλούστρου, Ήρα Δούκα, Αφροδίτη Στεφοπούλου, Αναστασία Βουτσαρά, Γιώτα Δέδε, Ιωάννα Κουλουμέντα, Νίκη Καραχάλιου, Άρτεμις Τσαρακλή, Μαρικρίστα Μαγκανάρη, Μάρα Βλαχοπούλου.

Προπονητής: Γιώργος Νικολογιάννης

Φυσιοθεραπευτής: Πάνος Παγώνης

Εργοφυσιολόγος: Χρήστος Μπαλαμπίνης

Ο Νίκος Γώγος, ειδικός γραμματέας-υπεύθυνος βόλεϊ Γ.Σ. Χαλανδρίου και ο Σύλλογος ευχαριστούν για τη συνεργασία το γυμναστήριο New Yorkers fitness club, τους χορηγούς Zentil Cafe, Χειροποίητο της Ανάληψης και την Elibo Productions και πάνω απ΄ όλα ευχαριστεί τον πυρήνα των υποστηρικτών που έχει αρχίσει να δημιουργείται γύρω από την ομάδα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet