Στην τελική φάση των play off ανόδου η ομάδα βόλεϊ γυναικών ΠΑΚ Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Στην τελική φάση των play off ανόδου η ομάδα βόλεϊ γυναικών ΠΑΚ Χαλανδρίου

Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, που διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας 25 Μάιου 2015, η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου (ΠΑΚ) Χαλανδρίου έφθασε στη νίκη με σκορ 3-1, απέναντι στην άξια συγχαρητηρίων ομάδα της Α.Ε Αμπελοκήπων.

Το ΠΑΚ Χαλανδρίου έκανε το 3-2 και κατάφερε να εισέλθει στην τελική φάση των play off ανόδου στην Α2 κατηγορία και

Με την ολοκλήρωση της ημιτελικής φάσης, η ομάδα του Χαλανδρίου έκανε το 2-1 στη σειρά και προσμετρώντας τα μεταφερόμενα αποτελέσματα του πρωταθλήματος έγινε το τελικό 3-2 και θα αγωνιστεί την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015, στις 21:30, στο κλειστό Γυμναστήριο της Αγίας Παρασκευής, στην οδό Νότου, στον πρώτο αγώνα της σειράς της τελικής φάσης, που και εδώ οι ομάδες ξεκινούν από την ίδια αφετηρία, με μεταφερόμενο αποτέλεσμα 1-1.

Οι πολυάριθμοι φίλοι του ΠΑΚ και του αθηναϊκού βόλεϊ που βρέθηκαν στο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Χαλανδρίου «Μάρκος Παπαδάκης», που για ένα ακόμη βράδυ δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα καταπληκτικό παιχνίδι, που μέχρι τη λήξη του πρόσφερε καλό θέαμα στους θεατές με αμφίρροπο τον νικητή του αγώνα.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα του τελευταίου αγώνα, ήταν το πάθος, οι σπουδαίες άμυνες, η μεγάλη διάρκεια των φάσεων, τα σταθερά σέρβις, που βγήκαν και από τις δύο ομάδες, αλλά και οι καταπληκτικές φάσεις του 1ου χρόνου στα τρία μέτρα, με εντυπωσιακό επιθετικό θέαμα.

Η ομάδα του Χαλανδρίου έδειξε χαρακτήρα και ωριμότητα και σε ορισμένα κομμάτια του παιχνιδιού έπαιξε ωραίο βόλεϊ κοντά στις πραγματικές της δυνατότητες και φάνηκε αντάξια των προσδοκιών όλων.

Η διοίκηση του ΠΑΚ, σε ανακοίνωσή της, δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη και ευτυχής από τη λειτουργία και την πορεία της ομάδας, συγχαίρει τις αθλήτριες και τον προπονητή για τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα και είναι πεπεισμένη ότι η ομάδα αυτή, μπορεί να πετύχει τον επιδιωκόμενο στόχο της ανόδου.

Παράλληλα, η διοίκηση μεταφέρει τα συγχαρητήριά της στην ομάδα της Α.Ε. Αμπελοκήπων για την αγωνιστικότητα και τη μαχητικότητά της και θεωρεί ότι δίκαια βρέθηκε στην ημιτελική φάση των play off.

«Αρκετά καλή» χαρακτηρίζεται στην ανακοίνωση του ΠΑΚ η διαιτησία των Βασίλη Οικονόμου, Νέστωρα Τσίτσικα και Φωτεινής Κούστα.

Αναλυτικά τα σετ: 1ο 25-22, 2ο 19-25, 3ο 25-15, 4ο 25-21.

ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Κώστας Λεβαντής): Κατερίνα Μαυρίδη, Στέλλα Ρουσσοπούλου, Πέρσα Σακελλαρίδη, Μαριάννα Λιαρούτσου, Μυρτώ Καλλιπολίτη (λ), Μαρία Τζεμπετζή, Παναγιώτα Καραγιαννίδου, Ακριβή Μανριώτη, Κατερίνα Τράκα-Ζαρκάδη, Ζωή Φιλιπποπούλου, Δήμητρα Πέρρα (λ), Νάντια Ιμπραχήμ.

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Νίκος Λιγνός – Νίκος Μελετίου): Ι. Καράβη, Α. Λάμε, Μ. Δανιήλ, Γ. Παπαδάκη, Η. Βασιλειάδου, Δ. Κατρή, Γ. Κανελλοπούλου (λ), Α. Κανελλοπούλου, Φ. Βασιλείου, Π. Κούρτη, Α. Μυλωνά, Σ. Μηλιάκου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet