Στη μάχη για την πρόκριση οι κορασίδες του Νηρέα Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Στη μάχη για την πρόκριση οι κορασίδες του Νηρέα Χαλανδρίου

Ξεκινάει το Πρωτάθλημα Πόλο Κορασίδων το τριήμερο 8-10 Μαΐου και οι μάχες για την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης αναμένονται συναρπαστικές.

Στον Β΄ όμιλο Αττικής κληρώθηκε η ομάδα Κορασίδων του Νηρέα Χαλανδρίου θα βρει απέναντί της τον Ν.Ο. Χίου και τον Γ.Σ. Περιστερίου στον δρόμο για τις 10 καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Όλες οι αναμετρήσεις του Β΄ Ομίλου θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πεντέλης ενώ στόχος της ομάδας του Νηρέα Χαλανδρίου είναι να φανεί ανταγωνιστική σε όλους τους αγώνες, διεκδικώντας έτσι μια από τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Στις 9:00 το πρωινό του Σαββάτου το πρόγραμμα ξεκινάει με τον αγώνα του Νηρέα Χαλανδρίου κόντρα στην ισχυρή Χίο. Η συνέχεια θα δοθεί το απόγευμα της ίδιας ημέρας με την αναμέτρηση Χίος – Περιστέρι στις 17:30 ενώ η αυλαία της πρώτης προκριματικής φάσης θα πέσει το μεσημέρι της Κυριακής 10 Μαΐου με τον αγώνα Περιστέρι – Νηρέας Χαλανδρίου, στις 12:00.

Η προπονήτρια της ομάδας του Νηρέα Θεοδώρα Μιχαηλίδου, λίγες ημέρες πριν την έναρξη των επίσημων αναμετρήσεων δήλωσε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Νηρέα Χαλανδρίου, ότι «Σίγουρα στόχος μας δεν μπορεί να είναι άλλος από την πρόκριση στην επόμενη φάση, δεν είναι εύκολο αλλά σίγουρα είναι μέσα στις δυνατότητές μας. Έχουμε κάνει μια καλή προσπάθεια όλη τη χρονιά ως τώρα με της αθλήτριές μας και είμαι σίγουρη ότι θα φανούμε ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες. Κοιτάμε ξεχωριστά τις αναμετρήσεις και θα προσπαθήσουμε να μην επιρεαστούμε από τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Μακάρι το μεσημέρι της Κυριακής να πανηγυρίσουμε την πρόκριση».

Το πρόγραμμα του Β΄ ομίλου Αττικής

1η Αγωνιστική Σάββατο 9/5

  • 9:00 Ν.Ο. Χίου – Νηρέας Χαλανδρίου

2η Αγωνιστική Σάββατο 9/5

  • 17:30 Ν.Ο. Χίου – Γ.Σ. Περιστερίου

3η Αγωνιστική Κυριακή 10/5

  • 12:00 Γ.Σ. Περιστερίου – Νηρέας Χαλανδρίου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet