Στη μάχη του Κυπέλλου Επιλέκτων ρίχνονται οι πρωταθλητές του ΠΑΚ
Αθλητισμός

Στη μάχη του Κυπέλλου Επιλέκτων ρίχνονται οι πρωταθλητές του ΠΑΚ

Στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας θα βρεθούν το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015 τρεις από τους επίλεκτους Αθλητές της Άρσης Βαρών του ΠΑΚ Χαλανδρίου, προκειμένου να λάβουν μέρος στο Κύπελλο Επίλεκτων του έτους 2015.

Η συγκεκριμένη αθλητική διοργάνωση θα αποτελέσει κριτήριο για τη συγκρότηση των Εθνικών μας Ομάδων, που θα λάβουν μέρος σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η αποστολή του ΠΑΚ Χαλανδρίου θα αποτελείται από τους πρωταθλητές μας:

1. Ευτυχία Ανανιάδου στην κατηγορία των +75 κιλών Γυναικών,

2. Τάσο Τριανταφύλλου στην κατηγορία των +105 κιλών Ανδρών και

3. Δημήτρη Κυριλλίδη στην κατηγορία των 77 κιλών Ανδρών,

Οι προαναφερόμενοι αθλητές θα συνοδεύονται από τον εγνωσμένης αξίας προπονητή Γιάννη Κατσαϊδώνη και τον Έφορο Πάνο Λυσίκατο.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΠΑΚ, “παρά τη μεγάλη αποχή των αθλητών μας από τους αγώνες, λόγω της μη προκήρυξής τους από την ΕΟΑΒ, σήμερα βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας, δεδομένου ότι έχουν πραγματοποιήσει καλή προετοιμασία για τον συγκεκριμένο αγωνιστικό στόχο”.

“Ωστόσο”, συνεχίζει η ίδια ανακοίνωση “έκπληξη αποτέλεσε ο αποκλεισμός από την ΕΟΑΒ των τριών προτεινόμενων αθλητών του Συλλόγου μας, Θανάση Σταμπολίδη στην κατηγορία των +105 κιλών Ανδρών, του Σπύρου Ποζίδη στην κατηγορία των 85 κιλών Παίδων και της Κατερίνας Μουσκαφίδου στην κατηγορία των +69 κιλών Κορασίδων, εφόσον τουλάχιστον οι δυο τελευταίοι, τυγχάνουν μικροί και εξελίξιμοι αθλητές.

Ελπίζουμε η Ομοσπονδία να αναθεωρήσει το δόγμα της, περί λίγων και αναβαθμισμένων αγώνων και να προσφέρει αγώνες για όλους τους αθλητές της Άρσης Βαρών, πριν αδειάσουν τα γυμναστήρια των Σωματείων.

Σε κάθε περίπτωση οι ευχές και οι σκέψεις μας θα συνοδεύουν τις προσπάθειες των αθλητών μας, προκειμένου να έχουν μια επιτυχή αγωνιστική παρουσία, όπως και για όλους τους συμμετέχοντες αθλητές.

Καλή επιτυχία στους πρωταθλητές μας, που προσπαθούν και επιμένουν σε πείσμα των καιρών μας!

Για το ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Παναγιώτης Τζήμος
Πρόεδρος του Δ.Σ.”

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet