Στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Ευτυχία Ανανιάδου του ΠΑΚ Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Ευτυχία Ανανιάδου του ΠΑΚ Χαλανδρίου

Στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, Τιφλίδα, θα ταξιδέψει τη Δευτέρα 13 Απριλίου 2015, η αθλήτρια του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου Χαλανδρίου Ευτυχία Ανανιάδου, προκειμένου να λάβει μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών, στην κατηγορία των +75 κιλών, που διεξάγεται από 11 Απριλίου μέχρι 18 Απριλίου 2015.

Στο πλευρό της αθλήτριας θα βρεθεί και ο εγνωσμένης αξίας προπονητής του Συλλόγου, Γιάννης Κατσαϊδώνης, ο οποίος θα αναχωρήσει την Πέμπτη 16 Απριλίου 2015.

Η υπόλοιπη ελληνική αποστολή που θα συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αποτελείται από τον Αντώνη Μαρτασίδη, του Γ.Σ Ηρακλής Καβάλας, στην κατηγορία των 85 κιλών και τον Δαβίδ Καβελασβίλη του ΓΑΣ Υπερίων Τούμπας, στην κατηγορία των 105 κιλών, συνοδευμένοι από τον ομοσπονδιακό προπονητή Βαλέριο Λεωνίδη και τον σωματειακό προπονητή Χρήστο Καμαριανάκη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου «Οι ευχές και οι σκέψεις μας θα συνοδεύουν τις προσπάθειες τους, προκειμένου να έχουν μια επιτυχημένη αγωνιστική παρουσία. Καλή επιτυχία στους πρωταθλητές μας, που προσπαθούν και επιμένουν στις δύσκολες εποχές που διανύει ο αγωνιστικός αθλητισμός της χώρας μας!!!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet