Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Γ.Σ.
Αθλητισμός

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Γ.Σ.

Τα συγχαρητήριά του στους αθλητές ποδοσφαίρου, στους προπονητές και στους γονείς-μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου Χαλανδρίου εκφράζει, με την επιστολή που ακολουθεί, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Κώστας Βλαχόπουλος, με αφορμή τη συμμετοχή στο 3ο Πασχαλινό Τουρνουά του Γαλατσίου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας του ποδοσφαίρου, τους προπονητές μας, αλλά κυρίως στους γονείς-μέλη του Συλλόγου μας, οι οποίοι αγόγγυστα και για τέσσερις συνεχόμενες ημέρες, εντός των διακοπών της Μεγάλης Εβδομάδας, έδωσαν όλοι τους τον καλύτερό τους εαυτό στο 3ο Πασχαλινό Τουρνουά του Γαλατσίου που συμμετείχαν.

Τo Δ.Σ. εκφράζει την πλήρη ικανοποίησή του διότι όσοι από τα μέλη του είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε τις προσπάθειες των παιδιών μας πράγματι είδαμε τη σαφή βελτίωσή τους και πόσο καλύτεροι παίκτες έχουν γίνει!!!

Σίγουρα περιθώρια για ακόμη περαιτέρω βελτίωση υπάρχουν πολλές, αλλά ας σταθούμε στα μέχρι σήμερα καλά αποτελέσματα της δουλειάς που έχουν κάνει οι προπονητές μας και να παροτρύνουμε τους αθλητές μας να συνεχίσουν με ακόμη περισσότερη διάθεση.

Ευχόμαστε Καλή Ανάσταση με Υγεία & Ευτυχία για όλους μας!!!

Κώστας Βλαχόπουλος,

Πρόεδρος Δ.Σ. Γ.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet