Συνεχίζει το σερί καλών εμφανίσεων η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΚ
Αθλητισμός

Συνεχίζει το σερί καλών εμφανίσεων η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΚ

Με σερί καλών εμφανίσεων συνέχισε στο πρωτάθλημα η oμάδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, του Α΄ Ομίλου του Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την ομάδα της Α.Ε. ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ.

Οι φίλοι του αθηναϊκού βόλεϊ, που βρέθηκαν τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014 στις 21:30, στο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Πεύκης, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα καλό παιχνίδι.

Η φιλοξενούμενη ομάδα, παίζοντας βόλεϊ σε σταθερό ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κατάφερε να επικρατήσει με 0-3 (16-25, 10-25, 16-25) σετ.

Η ομάδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου, με “όπλο” το πολύ καλό σερβίς, έβγαλε καταπληκτικές άμυνες, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, με καλύτερες επιθετικές επιλογές και δίκαια έφθασε στο νικηφόρο αποτέλεσμα, απέναντι στην άξια συγχαρητηρίων ομάδα της Πεύκης.

Σε κάθε περίπτωση η Ομάδα του Π.Α.Κ Χαλανδρίου, έδειξε ότι έχει συνεχώς περιθώρια βελτίωσης και μεγιστοποίησης του παραγόμενου αποτελέσματος, αρκεί να δουλεύει με περισσότερες προπονήσεις έντασης και πάθους.

Ο ΠΑΚ Χαλανδρίου δίνει συγχαρητήρια στην ομάδα της Α.Ε. ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ και στην επίπονη και αποτελεσματική δουλειά του κ. Δημήτρη Σούμπαση, ενώ χαρακτηρίζει ως “αρκετά καλή ήταν η διαιτησία των κ.κ Πολίτη Αλέξανδρου, Μιχαλακόπουλου Πέτρου και Φραγκούλη Πωλίνας“.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Α.Ε. ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ: Προπονητής: Δημήτρης Σούμπασης. Αθλήτριες: Μ.Κουρσούνη (λ), Μ.Ανδρονίδη, Ν.Δημητροπούλου, Μ.Σταματίου, Π.Κουνιανού, Ε.Αγραβάνη, Μ.Αλεξάνδρου, Ε.Κουντουρά, Χ.Καποδίστρια, Α.Αλεξάνδρου, Ν.Ματζάκου, Θ. Γιαννιτσοπούλου.

ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Πρπονητής Κώστας Λεβαντής. Αθλήτριες: Κατερίνα Μαυρίδη, Λιλή Φουσίανη (λ), Πέρσα Σακελλαρίδη, Μαριάννα Λιαρούτσου, Μυρτώ Καλλιπολίτη, Μαρία Τζεμπετζή, Παναγιώτα Καραγιαννίδου, Ακριβή Μανριώτη, Κατερίνα Τράκα-Ζαρκάδη, Ζωή Φιλιπποπούλου, Δήμητρα Πέρρα (λ), Νάντια Ιμπραχήμ-Άλλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet