Συνεχίστηκε και με τον Άγιο Θωμά το αρνητικό σερί του Απόλλωνα Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Συνεχίστηκε και με τον Άγιο Θωμά το αρνητικό σερί του Απόλλωνα Χαλανδρίου

“Η κατάσταση, πλέον, είναι ανησυχητική. Πρέπει να μπει φρένο στον βαθμολογικό κατήφορο, επειγόντως μάλιστα. Χρειαζόμαστε πόντους, νίκες, ψυχολογία. Δεν αξίζει στην ομάδα μας και στο ρόστερ της, αυτό το τρομερά αρνητικό σερί”. Η συγκεκριμένη αναφορά στην ιστοσελίδα του Συλλόγου δείχνει και την αγωνία του για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, η οποία έχασε και και από τον Αγιο Θωμά, εντός έδρας, με 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν όλες κι όλες δύο φάσεις, ένα απευθείας φάουλ στο α΄ ημίχρονο και το γκολ με κεφαλιά στο 74΄, απόρροια μιας στιγμιαίας αδράνειας στην καρδιά της περιοχής του Απόλλωνα.

“Τι να το κάνεις, όμως, όταν οι δικές μας αδράνειες πληρώνονται πάντα με γκολ και εκείνες των αντιπάλων, όχι;” αναρωτιέται ο Σύλλογος και συνεχίζει:

“Ένα ματς του 0-0, μοιρασμένο ακριβώς στη μέση, έληξε 0-1. Αυτή είναι η πραγματικότητα και βαθύτερες ή στοχαστικές αναλύσεις δεν χρειάζονται. Η ομάδα μας δεν έπαιξε μπαλάρα, τουναντίον, αλλά δεν ήταν και για να χάσει. Και το πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, έχοντας μπει όλη μέσα στο αντίπαλο τέρμα.

Είναι κάτι, όμως, που συνέβη για τέταρτη συναπτή αγωνιστική και προφανώς κάτι δεν κάνουμε σωστά. Επιθετικά, αμυντικά, παντού. Όλοι μαζί τρώμε γκολ, όλοι μαζί τα χάνουμε, όλοι μαζί παίζουμε ή δεν παίζουμε καλά. Να το βρούμε. Γρήγορα”.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σύρακας, Βλάχος, Τσεσμελής, Κοτσαύτης, Γαλανόπουλος, Παναγιώτου, Λυμπερόπουλος Κ. (71′ Κωνσταντάκης), Κανδεράκης, Μήτρου, Γογγολίδης (46′ Λυμπερόπουλος Π.), Βλογιαννίτης (75′ Ισμέρης).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet