Σ.Α. Κολλεγίου Αθηνών – Γ.Σ. Χαλανδρίου 3-1
Αθλητισμός

Σ.Α. Κολλεγίου Αθηνών – Γ.Σ. Χαλανδρίου 3-1

Για την 3η αγωνιστική της α΄ φάσης του Τουρνουά Κορασίδων ΕΣΠΑΑΑ και τον α΄ όμιλο, ο Γ.Σ. Χαλανδρίου αντιμετώπισε εκτός έδρας το Σ.Α. Κολλεγίου Αθηνών. Η γηπεδούχος ομάδα επικράτησε με 3-1 (19-25, 29-27, 28-26, 25-17) σετ.

Το πρώτο σετ ανήκε εξ ολοκλήρου στο Γ.Σ. Χαλανδρίου που παρά τις αλλαγές στη σύνθεσή του έδειξε ότι στεκότανε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Το δεύτερο σετ ήταν αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο καθ΄ όλη τη διάρκεια του σετ και τελικά στις λεπτομέρειες επικράτησε η γηπεδούχος ομάδα. Ίδια εικόνα στην αρχή του τρίτου σετ όπου ο Γ.Σ. Χαλανδρίου κατάφερε να ξεφύγει με 16-23. Ωστόσο, μια μίνι διακοπή ρεύματος αποσυντόνισε τη φιλοξενούμενη ομάδα που έκανε λάθη και δεν μπορούσε να τελειώσει μπαλιές. Ένα διαιτητικό λάθος και ενώ το σκορ ήταν 23-24 έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα του ΣΑΚΑ σε μια δεύτερη ευκαιρία να ξαναμπει στον αγώνα, διεκδικώντας και παίρνοντας τελικά το τρίτο σετ. Στο τέταρτο σετ, η ομάδα του Γ.Σ. Χαλανδρίου δεν μπήκε πότε στον αγώνα, αφού εκτός απ΄ την κακή μέρα κάποιων αθλητριών και την αδυναμία να ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές τους προσπάθειες, υπήρχε απογοήτευση απ΄ την αναίτια προκλητική διαιτητική διαχείριση του αγώνα απ΄ τον πρώτο διαιτητή ο οποίος πριν το ξεκίνημα, θέλησε να γίνει πρωταγωνιστής και το επιβεβαίωσε με τις αποφάσεις του.

Εντούτοις κατάφεραν να συμμαζέψουν σε υποφερτά πλαίσια τη διαφορά χάρη σε πιεστικό σερβίς προς το τέλος. Όπως και να ΄χει το κέρδος ήταν ο χρόνος συμμετοχής που δώθηκε σε άλλα παιδιά από αυτά που σήκωσαν το βάρος του πρωταθλήματος και είναι μια διαδικασία από την οποία σίγουρα η ομάδα θα φανεί ωφελημένη ενόψει της νέας σεζόν.

Σ.Α. Κολλεγίου Αθηνών (Περροπούλου): 7. Τζίμα, 12. Μαγιάκου, 10. Έρωτα, 8. Νικολαρέα, 14. Καλογερά, 5. Μπόμπολα, 1. Δημάτου (λίμπερο) (2. Αμαριώτη (αρχηγός), 13. Σιαμπάνη)/ (11. Μπεκάρα).

Γ.Σ. Χαλανδρίου (Γκόγκου): 9. Αγριόδημου Α., 3. Τσινάρη, 7. Νικητοπούλου (αρχηγός), 10. Κόντου, 16. Αυδη, 14. Κούστα, 2. Καραβοκύρη (λίμπερο) (6. Κρητικού, 13. Αθανασοπούλου, 5. Αγριόδημου Η., 15. Σακκά, 18. Διαμαντέα).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet